Neler Yeni

Yardım Araba Çalışmıyor Ne Yapabilirim?

lpg tuşu aşağıdaki gibiyse ortaya 0 a getir. Kontağı aç. Gaz pompalayarak marşla birlikte benzine çevir. Dedemin torosu bu şekilde çalışmıştı
şimdi yaptım ve yine olmadı çalışmadı en ufak bir çalışma çabası bile yok gıygıygıy yapıyo hala sadece :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam etrafında bi kaç kişi var mı? biraz değişik fikir ama recep ivedik gibi arabanın sadece arka kısmını kaldırımdan uzaklaştırıp sonra geri geri veya arabayı döndürüp düz vurdurmayı deneyebilirsiniz
valla yağmur çok yağıyo kimi çağırsam gelmez yani işe gidenler var aslında da yağmurdan kaçıyo insanlar yardıma kimse gelmez

valla yağmur çok yağıyo kimi çağırsam gelmez yani işe gidenler var aslında da yağmurdan kaçıyo insanlar yardıma kimse gelmez
arabayı bi daha kaldırıma sıfır park etmezsiniz artık :D şaka bi yana benim fikirlerim tükendi kolay gelsin size

şimdi yaptım ve yine olmadı çalışmadı en ufak bir çalışma çabası bile yok gıygıygıy yapıyo hala sadece :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yağmur sabahtan beri yağıyorsa bujiler falan su almış olabilir ondan dolayı da ateşleme yapmaz.

Bu arada yağmur sabahtan beri yağıyorsa bujiler falan su almış olabilir ondan dolayı da ateşleme yapmaz.
valla yağmur kaç gündür şiddetli yağıyor. dünde böyleydi yağmur fazla yağıyordu. dün tek marşla çalışmıştı. aynı hava durumu var bugün çalışmadı. çok garibime geldi valla. bujiler su almış olabilir. umarım yağmur kesilir de çalışır diyelim o zaman.

Geri