Neler Yeni

Araba içi ön ve arka kamera tavsiyesi

prmGARDi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan demiray
Bütçe
10000
merhaba arkadaşlar arabam ford fiesta 2015,
arabam için araç içi önü ve arkayı gösteren kamera almayı planlıyorum ama pek bilgim yok, tavsiye ettiğiniz güzel kamera önerileriniz nelerdir?
istediğim özellikler hem ön hem arka kamerası olsun, içinde azda olsa dahili bataryası olsun(kontak kapalı olsa bile sarsıntı/çarpma gibi durumlarda kayıt alsın), wifi/bluettooh özelliği ile kolayca bağlanıp izleyebilmeliyim.
bildiğiniz denediğiniz cihaz önerilerine açığım.
bütçe konusunda belirli bir sınırlamam yok ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyidir hesabı :)

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Melih Baygör
70mai a510 ve yanında 70mai up03 alarak tüm yazdığın sorunları çözdüm hocam. up03 ü sigorta kutusuna bağlattım. bir de kamera için sürekli yazmaya dayanıklı sd kart almalısın

prmGARDi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan demiray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
70mai a510 ve yanında 70mai up03 alarak tüm yazdığın sorunları çözdüm hocam. up03 ü sigorta kutusuna bağlattım. bir de kamera için sürekli yazmaya dayanıklı sd kart almalısın
yorumun için teşekkürler hocam, ama mümkünse tek modülden hem ön hem arka birleşik istiyorum, ben sigorta kutusuna bağlamayı düşünmüyorum malum araç ve akü eski, yeri geliyor 10 15 gün araç çalıştırmadığım oluyor onun için ona güvenemiyorum. bildiğin tek cihazdan hem ön hem arka şeklinde var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,657
Üyeler
167,538
Son üye
Suat Çetin
Top Bottom