Neler Yeni

Araba sürmekten çok korkuyorum nasıl öğrenebilirim?

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Yaşın tutuyor ise otomatik araç ile direksiyon kursunu al ve kolayca öğren. Otomatik araç candır gerisi Tofaş Şahin

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
Herkes ehliyet kursu gibi boş boş laflar etmiş ehliyet kursu bir şeyler öğretmez arkadaşlar trafik kurallarını da öğrenmezsiniz sadece ezber yaparsınız
Öğrenebileceğin en güzel iş güvendiğin sakin sana arabayı sinirli değilde güzel sakin ve mantıklı bir şekilde anlatacak biriyle bunu öğrenmendir kuzenin olur dayın olur onunla konuşup varsa kendi arabası yok babandan rica ederek bu işe girişebilirsin
Trafiğe kapalı alanlarda ya da baya baya az trafik olan yerlerde de sürmeyi deneyebilirsin mesela ben istanbulda sanayi bölgelerinde ikitelli gibi oralarda sürmeyi denedim ve bildiğin yol olduğu için + trafik olmadığı için kavradım da rahatladım sonra hafiften trafiğe çıktım

Zaten trafiğe çıktığında ne kadar öğrenirsen öğren stres olacaksın ona kaçarın yok trafikte hata yapmadan bir şeyler öğrenemezsin önemli olan gaza gelmemen stabil kendi yolunda gitmen o zamanda kolay kolay hiç bir şey olmaz zaten

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,577
İsim
Hacı
Sürücü kursuna yazılıp öğrenebilirsiniz.
Baba ile araba öğrenilmez...

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Şehir efsanesi.

Ehliyetsiz olması ayrı,kaza ayrı değerlendirilir.
Yanlış biliyorsun. Ehliyetin yoksa, en baştan trafiğe çıkman yasak. Birisi sana düz yolda arkadan vursa, yetkisiz olarak trafiği tıkamış oluryorsun.

İstersen bir kaza yapıp dene.

r4NG3r

80+ Silver
Yanlış biliyorsun. Ehliyetin yoksa, en baştan trafiğe çıkman yasak. Birisi sana düz yolda arkadan vursa, yetkisiz olarak trafiği tıkamış oluryorsun.

İstersen bir kaza yapıp dene.
Ehliyetsiz olunca her olayda sen yüzde 100 suçlusun diye bir şey yok.Bende öyle biliyordum eskiden ama öyle değil.İstediğin yerden araştırabilirsin.Ehliyetsiz araç kullanmaktan cezanı yiyorsun ama kazada ne kadar kusurlu olduğuna bir etkisi yok.Ehliyetsiz sürücüye çarpıp yüzde 100 kusurlu olanlarda var.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Beyler ben araba sürmeye çok korkuyorum hem babam sinirli biri olduğundan, hemde arabaya veya başkasına zarar veririm diye. Siz nasıl öğrendiniz anlatır mısınız? Kalkışları falan öğrendim az çok ama direk frene basıyorum çok korkunç geliyor. (g*y değilim)
Kalkıştan sonrası kolay zaten yanında baban yokken kendi başına 1. Vitesde dolaş sonrasında zaten kendine güvenin gelir 2 3 yükseltirsin. Bende tek başıma sürerek öğrendim babam yanımda olduğu zaman panik yaptırıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şehir efsanesi.

Ehliyetsiz olması ayrı,kaza ayrı değerlendirilir.
Haa???

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
ne tür arabayla öğrendiğinde önemli. ben mitsubishi l300 minivanla başladım gayet kolaydı mesela.
Citroën c elyesee 2014 rahat ve kolay araba aslında ben korkuyodum biraz. Kursta öğrenirim diye rahatladı içim boşverdim.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Citroën c elyesee 2014 rahat ve kolay araba aslında ben korkuyodum biraz. Kursta öğrenirim diye rahatladı içim boşverdim.
eğer şehir içinde sürüyorsan gerilmen normal onun tecrübeyle alakası var ehliyetin olsa bile alışman gereken bir durum.
ben rizeliyim rize çok dağlık bir alan ben hep dar köy yollarında sürdüm gerilmiyordum ama şehir içi işlek yolda sürmek çok geriyor.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
eğer şehir içinde sürüyorsan gerilmen normal onun tecrübeyle alakası var ehliyetin olsa bile alışman gereken bir durum.
Bakalım pratik yapa yapa kavrayacam İnş sağolun desteğiniz için

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

121709

80+ Silver

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Beyler ben araba sürmeye çok korkuyorum hem babam sinirli biri olduğundan, hemde arabaya veya başkasına zarar veririm diye. Siz nasıl öğrendiniz anlatır mısınız? Kalkışları falan öğrendim az çok ama direk frene basıyorum çok korkunç geliyor. (g*y değilim)
Babamda sinirlidir transit kullanıyoruz hızlı sürünce hızlı diyorsun yavaş sürünce yavaş gidiyorsun dedim. Ben herkese aynı şeyi diyorum yan koltukta oturunca ister istemez panik yapıyorum dedi. Artık bişey demiyor 1-2-3-4-5 tak tak vitesi takıyorum zaten büyük araç kimse kolay kolay önüne geçemiyor :) aracımıza güveniyoruz bakımlı hatalı yerini bulamazsın kolay kolay. Frenlerde taze eğer aracınız bakımlıysa isterse 60 model olsun her türlü sürebilirsin. Yanında kimse yokken şehir içi dolaş biraz. Eğer ehliyetin varsa zaten illa sürebilirsin. İlkte yavaş yavaş dön. Sokak içinde dönerken hep dur vitesi 1e tak yavaşça kalkış yap sonrasında 2le yavaşça git eğer sokak uzunsa 3. Vitese tak gaza yarım bas yavaşlarken gazı hafif çekerken debriyaja hafif bas sonra gazı bırakıp debriyaja bas ve le frene basarken tabi illa alışırsın sonra caddeye çık heyecanını yenip

Top Bottom