Öneri Araba temalı mousepad önerisi

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,972
Tüm ekipmanları beyaz yapınca uyumlu olsun diye beyaz bir mousepad aramaya başladım Doğukan abimizin şu ürünü gözüme çarptı ama kargoyla 290 küsüre geliyor ve değeceğini düşünmüyorum Aliexpressten bir şeyler baktım JDM tasarımları dikkatimi seçti elimde fazla seçenek yok custom mousepad yapan veya kaliteli hazır modeller satan bir yer önerir misiniz?

Tüm ekipmanları beyaz yapınca uyumlu olsun diye beyaz bir mousepad aramaya başladım Doğukan abimizin şu ürünü gözüme çarptı ama kargoyla 290 küsüre geliyor ve değeceğini düşünmüyorum Aliexpressten bir şeyler baktım fazla seçenek yok custom mousepad yapan veya kaliteli hazır modeller satan bir yer önerir misiniz?

Çok tatlı ama kalitesini bilmiyorum

Tüm ekipmanları beyaz yapınca uyumlu olsun diye beyaz bir mousepad aramaya başladım Doğukan abimizin şu ürünü gözüme çarptı ama kargoyla 290 küsüre geliyor ve değeceğini düşünmüyorum Aliexpressten bir şeyler baktım fazla seçenek yok custom mousepad yapan veya kaliteli hazır modeller satan bir yer önerir misiniz?

bundan daha iyisini bulamazsın şuan net

Çok tatlı ama kalitesini bilmiyorum
Projelerini yıllardır yakından takip ediyorum destek olmayıda çok isterim ama neredeyse 70 TL kargo ücreti çıkınca hevesim kaçtı bu tasarımı aracın üzerinde gördüğümde bayılmıştım initial d izleyenler bilir işine bak takumi yazması ayrı hoşuma gitmişti çok güzel gerçekten

Projelerini yıllardır yakından takip ediyorum destek olmayıda çok isterim ama neredeyse 70 TL kargo ücreti çıkınca hevesim kaçtı bu tasarımı aracın üzerinde gördüğümde bayılmıştım initial d izleyenler bilir işine bak takumi yazması ayrı hoşuma gitmişti çok güzel gerçekten
bro şansına daha önceden trendyol mağazası vardı kaldırmış ürünleri

Benimde bi bildiğim piyasada bi doğukan abinin elindekiler var. Kalitesi güzel diyolardı.

Geri