Arabada taşınan bilgisayar sallanmadan zarar görmüş müdür?

Merak etme bişey olmaz o kadar , kargo ile gönderim de ekran kartı sökülüyor neden kargocular dikkatsiz atıp tutuyorlar o yüzden, ama kendi Aracında bişey olacağını sanmıyorum, için rahat olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

araç basık tofaş değilse bişey olmaz 😀
Açtım driverını kurdum bi problem göremedim 😅👍🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle hayırlı olsun demek iterim darısı başıma sonrada eğer bir sorun olursa bilgisayar çalışmaz eğer çalışmazsa bana özelden yazabilirsin çok fazla bozuk bilgisayar tamir etmişiliğim var eğer basit bir sorunsa zaten çalışması konusunda yardım edeceğim he basit bir sorun değilse aldığınız yerle konuşmanız gerekecektir
Hocam geldim açtım driverları yükledim herhangi bir oyunda denemedim ama şuanlık iyi görünüyor birde görev yöneticisinde 3D bölümünde ara sıra grafik en tepede olup sonra geri iniyor bu bir şey değildir değil mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Öyle sallanmayla bir şey olmaz dostum. Sert darbe alması lazım veya kasanın bir yerden düşmesi lazım. Bir sorun olmaz büyük bir olasılıkla.

Umarım bir şey olmaz bir şey olursa geçmiş olsun.

bişey olursada bozuk mal yollamışsınız der iade ederisn :ROFLMAO:

Öyle sallanmayla bir şey olmaz dostum. Sert darbe alması lazım veya kasanın bir yerden düşmesi lazım. Bir sorun olmaz büyük bir olasılıkla.
Umarım bir şey olmaz bir şey olursa geçmiş olsun.
bişey olursada bozuk mal yollamışsınız der iade ederisn :ROFLMAO:
Şuanlık bir sıkıntı gözükmüyor oyunlarda denemedim ama iyi gibi 👍🏻

murat abi gf bilgisayara ekran kartı takılıyken 60 70 cmlik masadan düşürmüştü, ona bir şey olmadıysa bunda çizik bile yoktur.

Geri