Neler Yeni

arabayı nasıl almaya ikna edebilirim

Dahası  
selamlar beyler bayanlar biraz saçma ama taktik lazım ben ehliyet alalı 2 ay oluyor ondan önce de kullanıyorum desek 4-5 ay dır araba kullanıyorum ama sadece ailemin yanında artık arabayı almak istiyorum tek başıma ama annem izin vermiyor yok kimin ailesi arabasını veriyo kim bu yaşta tek başına araba kullanmış falan hayır işin ilginç tarafı birlikteyken de aferin oğlum çok iyi sürüyosun falan diyor bende diyorum annem madem iyi sürüyorum sıkıntı yok hayır kaç aydır da kullanıyorum sonra şey demeye başlıyo tecrübe lazım o lazım bu lazım e ver arabayı o zaman diyorum tecrübe kazanıyım hem canlı konumumda açık kalır bakarsın nerdeyim napıyorum ayrıca uzak mesafe için de istemiyorum arabayı kısa mesafelerde taksiye, martıya ona buna boş para vermek yerine diyorum arabayı ver onlara giden parayı benzine atarım yani daha mantıklı çare bulamadım arkadaşlar kesin bir taktik varsa aklınızda yazarsanız sevinirim. Bu arada araba 0 da değil yani öyle olsa yine diycem tamam çizilir falan ama araba 7 yıllık ve annem de çok iyi bakmıyor orası burası çizik yani bana diyo bir şey olur ya olucağı varsa olur zaten ben dikkatli kullanıyorum kurallara uyuyorum sizin yanınızda olsa ne değişicek tek başıma yapsam ne değişicek bir agaları toplayıp gezdiremiyorum ya da bir yere gidemiyorum sinir bozucu çok uzun oldu kusura bakmayın

Mert

80+ Silver
Zamanla oluyor. Ben yaklaşık 2 sene tek alamadım. İlk uzun yol müsaadesini 4 yıl sonra aldım. Araba onların olduğu için bir şey de diyemedim. Şimdi kısmet olursa yıl bitmeden kendi aracımı alıp rahatlayacağım.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
selamlar beyler bayanlar biraz saçma ama taktik lazım ben ehliyet alalı 2 ay oluyor ondan önce de kullanıyorum desek 4-5 ay dır araba kullanıyorum ama sadece ailemin yanında artık arabayı almak istiyorum tek başıma ama annem izin vermiyor yok kimin ailesi arabasını veriyo kim bu yaşta tek başına araba kullanmış falan hayır işin ilginç tarafı birlikteyken de aferin oğlum çok iyi sürüyosun falan diyor bende diyorum annem madem iyi sürüyorum sıkıntı yok hayır kaç aydır da kullanıyorum sonra şey demeye başlıyo tecrübe lazım o lazım bu lazım e ver arabayı o zaman diyorum tecrübe kazanıyım hem canlı konumumda açık kalır bakarsın nerdeyim napıyorum ayrıca uzak mesafe için de istemiyorum arabayı kısa mesafelerde taksiye, martıya ona buna boş para vermek yerine diyorum arabayı ver onlara giden parayı benzine atarım yani daha mantıklı çare bulamadım arkadaşlar kesin bir taktik varsa aklınızda yazarsanız sevinirim. Bu arada araba 0 da değil yani öyle olsa yine diycem tamam çizilir falan ama araba 7 yıllık ve annem de çok iyi bakmıyor orası burası çizik yani bana diyo bir şey olur ya olucağı varsa olur zaten ben dikkatli kullanıyorum kurallara uyuyorum sizin yanınızda olsa ne değişicek tek başıma yapsam ne değişicek bir agaları toplayıp gezdiremiyorum ya da bir yere gidemiyorum sinir bozucu çok uzun oldu kusura bakmayın
Kaçır hocam. Ben otoparkta 16 yaşımda ehliyetsiz duvara sürttüm ön tampon baya çizildi. Olması gerektiği gibi kızdılar ama onların işi kızmak senin işin olabildiğince kızdırmamak. Zaten aracı sağa sola vurmazsan belli bir süreden sonra onlar da alışır ve tek çıkmana müsaade ederler. Yoksa kendi arabanı alana kadar tek vermezler.

Dahası  
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaçır hocam. Ben otoparkta 16 yaşımda ehliyetsiz duvara sürttüm ön tampon baya çizildi. Olması gerektiği gibi kızdılar ama onların işi kızmak senin işin olabildiğince kızdırmamak. Zaten aracı sağa sola vurmazsan belli bir süreden sonra onlar da alışır ve tek çıkmana müsaade ederler. Yoksa kendi arabanı alana kadar tek vermezler.
usta kaçırınca kızmıycak mı o zaman da sıkıntı işte ne cezası alırım diye düşünüyorum

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
15 yaşımdan beri araba sürmeyi biliyorum 18 yaşımda ehliyet aldım 20 yaşımda hala tek izin vermiyorlardı. 21 yaşımda zorunlu olarak gitmem haftada 1 gitmem gereken yer vardı mecburen izin verdiler. Ondan sonra baktılar sorun yok artık karışmıyorlar. Sonuçta araba benim değil yakıtını da ben koymuyorum bakımını kaskosunu sigortasını hiçbirini ben karşılamıyorum. Doğal olarak vermek istemiyorlar. Çevreden gördükleri duydukları da çocuk arabayı alıyor gidiyor arkadaşlarına hava atıyor birbirlerini gaza getiriyorlar kurallara uymadan(makas atma hız vs) araba sürüyorlar gibisinden şeyler yüzünden kendi çocuğuna güven duymuyorlar. Çokta ısrar etmemek lazım bence bazı şeyler zamanla olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Fahri
Anne baba yanlış anlamada belki alacak güçleri yoktur çok üstlerine gitme derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir bildikleri vardır

Dahası  
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anne baba yanlış anlamada belki alacak güçleri yoktur çok üstlerine gitme derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir bildikleri vardır
ben illa kaza yapıcam diye bir durum yok ama zaten arabaya iyi bakmıyolar verseler de ne olucak acaba

Top Bottom