OzanCakmak
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 253
- İsim
- Ozan Çakmak
selamlar beyler bayanlar biraz saçma ama taktik lazım ben ehliyet alalı 2 ay oluyor ondan önce de kullanıyorum desek 4-5 ay dır araba kullanıyorum ama sadece ailemin yanında artık arabayı almak istiyorum tek başıma ama annem izin vermiyor yok kimin ailesi arabasını veriyo kim bu yaşta tek başına araba kullanmış falan hayır işin ilginç tarafı birlikteyken de aferin oğlum çok iyi sürüyosun falan diyor bende diyorum annem madem iyi sürüyorum sıkıntı yok hayır kaç aydır da kullanıyorum sonra şey demeye başlıyo tecrübe lazım o lazım bu lazım e ver arabayı o zaman diyorum tecrübe kazanıyım hem canlı konumumda açık kalır bakarsın nerdeyim napıyorum ayrıca uzak mesafe için de istemiyorum arabayı kısa mesafelerde taksiye, martıya ona buna boş para vermek yerine diyorum arabayı ver onlara giden parayı benzine atarım yani daha mantıklı çare bulamadım arkadaşlar kesin bir taktik varsa aklınızda yazarsanız sevinirim. Bu arada araba 0 da değil yani öyle olsa yine diycem tamam çizilir falan ama araba 7 yıllık ve annem de çok iyi bakmıyor orası burası çizik yani bana diyo bir şey olur ya olucağı varsa olur zaten ben dikkatli kullanıyorum kurallara uyuyorum sizin yanınızda olsa ne değişicek tek başıma yapsam ne değişicek bir agaları toplayıp gezdiremiyorum ya da bir yere gidemiyorum sinir bozucu çok uzun oldu kusura bakmayın