Neler Yeni

Arabayla Kaza Yaptım Şimdi Ne Olacak ?

Musty60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Emir ÖZ
Arabayla yolda giderken önümdeki araç yaya şeridi olmayan yerde ani fren yaptığı için arkadan vurdum arabasında neredeyse hiç hasar olmamasına rağmen (benim arabanın tamponu çatladı sadece) tutanak tutmak istedi polis geldi tutanak tuttu şimdi ne yapmam gerekiyor ve ne olacak ?

Musty60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Emir ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mağdur araç sürücüsü servise gidip hasar dosyası açtıracak. ekspertiz yapılacak. ekspertiz sonucuna göre hasat tutarını senin sigorta şirketin karşı tarafa ödeyecek.
Arabanın neredeyse tamponunda hiç hasar yok tamponu değiştirmek isteyebilir mi veyahutta arabanın başka masrafkarini yaptırabilir mi

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
ayrıca senin sigorta ücretin hasarsızlık indirimin varsa bozulacak örneğin 5000 tl ödüyorsan birdahaki sefere 7k-8k arası sigorta ödeyeceksin

WhoCares

80+ Gold
kaskon varsa bozdurma küçük bir hasar ise seneye 3-4 katı ücret ile tekrar yaptırmak zorunda kalırsın söylim

Musty60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Emir ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayrıca senin sigorta ücretin hasarsızlık indirimin varsa bozulacak örneğin 5000 TL ödüyorsan birdahaki sefere 7k-8k arası sigorta ödeyeceksin
Yaptıracak çok bişey yoksa yinede bişey çıkar mı

hopecrash

80+ Bronze
Arabanın neredeyse tamponunda hiç hasar yok tamponu değiştirmek isteyebilir mi veyahutta arabanın başka masrafkarini yaptırabilir mi
polis tutanağında hadisede anlatılan hasar hariç başka bir hasarın ödemesini talep edemez. hasar talebi sigorta şirketleri tarafından red edilir.

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
Öncelikle geçmiş olsun. Bu tarz kazalarda çok aksi bir durum olmadıkça karşı tarafa hak verirler. Eğer tamponunda çatlak vs bile yoksa karşı tarafın tamponu değişmez. Senin de eğer kaskon varsa kaskodan yaptırabilirsin (bir tampon için önermem) ya da direkt sanayide ustana gösterebilirsin

Musty60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Emir ÖZ
Öncelikle geçmiş olsun. Bu tarz kazalarda çok aksi bir durum olmadıkça karşı tarafa hak verirler. Eğer tamponunda çatlak vs bile yoksa karşı tarafın tamponu değişmez. Senin de eğer kaskon varsa kaskodan yaptırabilirsin (bir tampon için önermem) ya da direkt sanayide ustana gösterebilirsin
Yok zaten benim araba tofaş plastik tamponda çok önemli bişey yok değiştirilmese olur onda sıkıntı yokda işte ilk defa kaza yaptığım için acaba karşı taraf bi sıkıntı çıkarabilir mi ondan korkuyorum onunda arabasında nerdeyse hiç hasar yok gözle görülür

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
Yok zaten benim araba tofaş plastik tamponda çok önemli bişey yok değiştirilmese olur onda sıkıntı yokda işte ilk defa kaza yaptığım için acaba karşı taraf bi sıkıntı çıkarabilir mi ondan korkuyorum onunda arabasında nerdeyse hiç hasar yok gözle görülür
Kanka kaza anının fotoğraflarını çektiysen karşı arabayı bi atabilir misin bakalım

Musty60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Emir ÖZ
Kanka kaza anının fotoğraflarını çektiysen karşı arabayı bi atabilir misin bakalım
20230910_131716.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabada bence hiç bişey yok zaten adamın abartmasi bence

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Karşı taraf sorun çıkarmaz. Karşı tarafın hasarı çok az ise git elden yaptır arabayı. Adamı ikna et hasar kaydı oluşmasın vs diye. Sigortanda bozulmamış olur. Diğer türlü tutanak üzerinden gidersen karşı taraf tamircisine gidip arabayı gösterecek exper gelecek hasara bakacak daha sonra fiyat çıkartılacak. Bu fiyatı senin sigortan ödeyecek. Tampon değişmesi gerekiyorsa değişir değişmesi gerekmiyorsa macun boya işi yeterliyse o şekilde yaparlar. Ekstra bir şey çıkmaz.

Alıntıyı görüntüle

Arabada bence hiç bişey yok zaten adamın abartmasi bence
Git bunu elden yaptır hiç uğraşma.

Top Bottom