Neler Yeni

Arabayla Kaza Yaptım Şimdi Ne Olacak ?

Musty60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Emir ÖZ
Karşı taraf sorun çıkarmaz. Karşı tarafın hasarı çok az ise git elden yaptır arabayı. Adamı ikna et hasar kaydı oluşmasın vs diye. Sigortanda bozulmamış olur. Diğer türlü tutanak üzerinden gidersen karşı taraf tamircisine gidip arabayı gösterecek exper gelecek hasara bakacak daha sonra fiyat çıkartılacak. Bu fiyatı senin sigortan ödeyecek. Tampon değişmesi gerekiyorsa değişir değişmesi gerekmiyorsa macun boya işi yeterliyse o şekilde yaparlar. Ekstra bir şey çıkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Git bunu elden yaptır hiç uğraşma.
O iş için biraz geç kaldık galiba

O iş için biraz geç kaldık galiba
O adam yüksek ihtimalle samsuna gidecek sigorta için ama ben tokattayım

Musty60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Emir ÖZ
Sıkıntı yok. Masraf neyse sigortana o yansır yine. Ama sigortanı açtırmış olacaksın sana zararı bu sadece. Dert edilecek bir durum değil.
Çok sorun değil en fazla ne kadar yansır acaba işte ondan korkuyom sadece sonra sigortayı tekrar yaptırabiliyoz yani değilmi

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
Alıntıyı görüntüle

Arabada bence hiç bişey yok zaten adamın abartmasi bence
Sağ altta çizik mi oluşmuş çatlak mi fotodan tam anlaşılmıyor (elinle silsen geçebilir bile). Eğer orası çatlamışsa sana sigortadan biner. Ama sigorta experleri genelde bundan kaynaklı tampon değişimi vs vermez. En kötü senaryoda seneye sigorta yaptırırken 3 e yaptıysan 5 e yaptırırsın artık yapacak bir şey yok ona da.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
can
Arabayla yolda giderken önümdeki araç yaya şeridi olmayan yerde ani fren yaptığı için arkadan vurdum arabasında neredeyse hiç hasar olmamasına rağmen (benim arabanın tamponu çatladı sadece) tutanak tutmak istedi polis geldi tutanak tuttu şimdi ne yapmam gerekiyor ve ne olacak ?
Öncelikle geçmiş olsun cümle başını şu şekilde değiştirirsen daha iyi olur, takip mesafesine uymadığım için öndeki sürücüye arkadan çarptım. Soruna gelecek olursak tutanaklar vs tutulmuş karşı tarafta tampon tırnakları vs kırılmadıysa bir işlem yapmazlar lakin adam işlem yaptırmayacak olsa tutanak tutturmazdı en fazla senin sigortana tampon değişimi + işcilik yansır dert edilecek bir durum değil.

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
Çok sorun değil en fazla ne kadar yansır acaba işte ondan korkuyom sadece sonra sigortayı tekrar yaptırabiliyoz yani değilmi
Kanka sigorta aynı şekil devam edecek zaten dönem sonuna kadar. Sadece seneye yapacağın sigorta biraz daha pahalı olur o kadar. Çok canını sıkmana gerek yok olan olmuş.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
can
Öncelikle geçmiş olsun cümle başını şu şekilde değiştirirsen daha iyi olur, takip mesafesine uymadığım için öndeki sürücüye arkadan çarptım. Soruna gelecek olursak tutanaklar vs tutulmuş karşı tarafta tampon tırnakları vs kırılmadıysa bir işlem yapmazlar lakin adam işlem yaptırmayacak olsa tutanak tutturmazdı en fazla senin sigortana tampon değişimi + işcilik yansır dert edilecek bir durum değil.
Sigorta yenilenme zamanı gelince bu hasardan dolayı 2 katı vs sigorta ücreti ödeyeceğim gibi bir şey düşünme artarsa bile çok cüzi miktar artar örnek veriyorum 2 bin tl ise sigortan bu hasardan dolayı ya artmaz yada artarsa 200 tl fark oluşur.

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
Sigorta yenilenme zamanı gelince bu hasardan dolayı 2 katı vs sigorta ücreti ödeyeceğim gibi bir şey düşünme artarsa bile çok cüzi miktar artar örnek veriyorum 2 bin TL ise sigortan bu hasardan dolayı ya artmaz yada artarsa 200 TL fark oluşur.
O kadar da az değil kanka geçen sene park halindeki arabaya vurdum sadece farı kırıldı sigortayı 3000 TL daha pahalıya yaptırdım bu sene

Musty60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Emir ÖZ
Yani en fazla olacağı sigortayı bidaki bir seferliğini fazla ödicem o kadar

Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar benimle ilgilendiniz teşekkür ederim hepinize iyi günler dilerim

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre

Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar benimle ilgilendiniz teşekkür ederim hepinize iyi günler diler

Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar benimle ilgilendiniz teşekkür ederim hepinize iyi günler dilerim
Rica ederim kanka geçmiş olsun tekrardan

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Karşı taraf sorun çıkarmaz. Karşı tarafın hasarı çok az ise git elden yaptır arabayı. Adamı ikna et hasar kaydı oluşmasın vs diye. Sigortanda bozulmamış olur. Diğer türlü tutanak üzerinden gidersen karşı taraf tamircisine gidip arabayı gösterecek exper gelecek hasara bakacak daha sonra fiyat çıkartılacak. Bu fiyatı senin sigortan ödeyecek. Tampon değişmesi gerekiyorsa değişir değişmesi gerekmiyorsa macun boya işi yeterliyse o şekilde yaparlar. Ekstra bir şey çıkmaz.

Git bunu elden yaptır hiç uğraşma.
Katılıyorum
Ekleyeyim. Bu işin içindeyiz ve sigortalı işleri yapıyoruz. Emin olun sigorta para vermemek için can atıyor. Sırf 100 lira 150 lira daha uygun diye bir armayı adanadan istanbula getirtiyor. Burada gözüken büyük hasar yok. Üstüne temizlik boyası atarsın anca. Elden yaptır bence de

Top Bottom