O iş için biraz geç kaldık galibaKarşı taraf sorun çıkarmaz. Karşı tarafın hasarı çok az ise git elden yaptır arabayı. Adamı ikna et hasar kaydı oluşmasın vs diye. Sigortanda bozulmamış olur. Diğer türlü tutanak üzerinden gidersen karşı taraf tamircisine gidip arabayı gösterecek exper gelecek hasara bakacak daha sonra fiyat çıkartılacak. Bu fiyatı senin sigortan ödeyecek. Tampon değişmesi gerekiyorsa değişir değişmesi gerekmiyorsa macun boya işi yeterliyse o şekilde yaparlar. Ekstra bir şey çıkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Git bunu elden yaptır hiç uğraşma.
O adam yüksek ihtimalle samsuna gidecek sigorta için ama ben tokattayımO iş için biraz geç kaldık galiba
Sıkıntı yok. Masraf neyse sigortana o yansır yine. Ama sigortanı açtırmış olacaksın sana zararı bu sadece. Dert edilecek bir durum değil.O iş için biraz geç kaldık galiba
Çok sorun değil en fazla ne kadar yansır acaba işte ondan korkuyom sadece sonra sigortayı tekrar yaptırabiliyoz yani değilmiSıkıntı yok. Masraf neyse sigortana o yansır yine. Ama sigortanı açtırmış olacaksın sana zararı bu sadece. Dert edilecek bir durum değil.
Sağ altta çizik mi oluşmuş çatlak mi fotodan tam anlaşılmıyor (elinle silsen geçebilir bile). Eğer orası çatlamışsa sana sigortadan biner. Ama sigorta experleri genelde bundan kaynaklı tampon değişimi vs vermez. En kötü senaryoda seneye sigorta yaptırırken 3 e yaptıysan 5 e yaptırırsın artık yapacak bir şey yok ona da.Alıntıyı görüntüle
Arabada bence hiç bişey yok zaten adamın abartmasi bence
Öncelikle geçmiş olsun cümle başını şu şekilde değiştirirsen daha iyi olur, takip mesafesine uymadığım için öndeki sürücüye arkadan çarptım. Soruna gelecek olursak tutanaklar vs tutulmuş karşı tarafta tampon tırnakları vs kırılmadıysa bir işlem yapmazlar lakin adam işlem yaptırmayacak olsa tutanak tutturmazdı en fazla senin sigortana tampon değişimi + işcilik yansır dert edilecek bir durum değil.Arabayla yolda giderken önümdeki araç yaya şeridi olmayan yerde ani fren yaptığı için arkadan vurdum arabasında neredeyse hiç hasar olmamasına rağmen (benim arabanın tamponu çatladı sadece) tutanak tutmak istedi polis geldi tutanak tuttu şimdi ne yapmam gerekiyor ve ne olacak ?
Sigortan zaten duracak.Çok sorun değil en fazla ne kadar yansır acaba işte ondan korkuyom sadece sonra sigortayı tekrar yaptırabiliyoz yani değilmi
Kanka sigorta aynı şekil devam edecek zaten dönem sonuna kadar. Sadece seneye yapacağın sigorta biraz daha pahalı olur o kadar. Çok canını sıkmana gerek yok olan olmuş.Çok sorun değil en fazla ne kadar yansır acaba işte ondan korkuyom sadece sonra sigortayı tekrar yaptırabiliyoz yani değilmi
Sigorta yenilenme zamanı gelince bu hasardan dolayı 2 katı vs sigorta ücreti ödeyeceğim gibi bir şey düşünme artarsa bile çok cüzi miktar artar örnek veriyorum 2 bin tl ise sigortan bu hasardan dolayı ya artmaz yada artarsa 200 tl fark oluşur.Öncelikle geçmiş olsun cümle başını şu şekilde değiştirirsen daha iyi olur, takip mesafesine uymadığım için öndeki sürücüye arkadan çarptım. Soruna gelecek olursak tutanaklar vs tutulmuş karşı tarafta tampon tırnakları vs kırılmadıysa bir işlem yapmazlar lakin adam işlem yaptırmayacak olsa tutanak tutturmazdı en fazla senin sigortana tampon değişimi + işcilik yansır dert edilecek bir durum değil.
O kadar da az değil kanka geçen sene park halindeki arabaya vurdum sadece farı kırıldı sigortayı 3000 TL daha pahalıya yaptırdım bu seneSigorta yenilenme zamanı gelince bu hasardan dolayı 2 katı vs sigorta ücreti ödeyeceğim gibi bir şey düşünme artarsa bile çok cüzi miktar artar örnek veriyorum 2 bin TL ise sigortan bu hasardan dolayı ya artmaz yada artarsa 200 TL fark oluşur.
Yani en fazla olacağı sigortayı bidaki bir seferliğini fazla ödicem o kadar
Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar benimle ilgilendiniz teşekkür ederim hepinize iyi günler diler
Rica ederim kanka geçmiş olsun tekrardanYani en fazla olacağı sigortayı bidaki bir seferliğini fazla ödicem o kadar
Hepinizden allah razı olsun arkadaşlar benimle ilgilendiniz teşekkür ederim hepinize iyi günler dilerim
KatılıyorumKarşı taraf sorun çıkarmaz. Karşı tarafın hasarı çok az ise git elden yaptır arabayı. Adamı ikna et hasar kaydı oluşmasın vs diye. Sigortanda bozulmamış olur. Diğer türlü tutanak üzerinden gidersen karşı taraf tamircisine gidip arabayı gösterecek exper gelecek hasara bakacak daha sonra fiyat çıkartılacak. Bu fiyatı senin sigortan ödeyecek. Tampon değişmesi gerekiyorsa değişir değişmesi gerekmiyorsa macun boya işi yeterliyse o şekilde yaparlar. Ekstra bir şey çıkmaz.
Git bunu elden yaptır hiç uğraşma.