Neler Yeni

Araç ehliyetini otomatik mi manuel mi almalıyım

xSparkua.

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
konu biliyorum cok sacma ama yaklaşık 1 yıl sonra otomatik araba alıcam ve 2 haftaya ailem ehliyet yazdırıcak fakat herkes başka bir şey diyor kimisi manuel kalmadı diyo kimisi acil durumda bise olur manuel araca ihtiyacın düşer v.b diyor çok arada kaldım daha önce hiç manuel sürmedim otomatik biliyorum siz de tavsiye verirseniz cok memnun olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

manuel hiç kullanmadıgım icin bi geriliyorum yapamam gibi geliyor

TİTAN.

80+ Platinum
konu biliyorum cok sacma ama yaklaşık 1 yıl sonra otomatik araba alıcam ve 2 haftaya ailem ehliyet yazdırıcak fakat herkes başka bir şey diyor kimisi manuel kalmadı diyo kimisi acil durumda bise olur manuel araca ihtiyacın düşer v.b diyor çok arada kaldım daha önce hiç manuel sürmedim otomatik biliyorum siz de tavsiye verirseniz cok memnun olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

manuel hiç kullanmadıgım icin bi geriliyorum yapamam gibi geliyor
Kesinlikle manuel al ne zaman hangi arabayı kullanman gerekeceğini bilemezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet
kesinlikle manuel al haytta ne yaşayacağını bilemezssin gün gelir manuel kullanman gerekir hem bilmiyor hemde ehliyetinin kurtarmadığını görür pişman olursun ilk 2 ders çok pişman olacaksın bu zor yapamıyorum diyeceksin ama kendini biraz verince senden iyi manuel sürücüsü olmaz heves ve dikkat sadece.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle manuel al ne zaman hangi arabayı kullanman gerekeceğini bilemezsin
kesinlikle manuel al haytta ne yaşayacağını bilemezssin gün gelir manuel kullanman gerekir hem bilmiyor hemde ehliyetinin kurtarmadığını görür pişman olursun ilk 2 ders çok pişman olacaksın bu zor yapamıyorum diyeceksin ama kendini biraz verince senden iyi manuel sürücüsü olmaz heves ve dikkat sadece.
valla çok teşekkür ederim bunları gördükten sonra manuel deneyicem gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet
yıllardır manuel kullandım otomatik arabadan daha zevkli, istanbul trafiğine bir çık diyenler olacaktır ayda 2 kez izmir-istanbul(başakşehir) gidip geliyorum hiçte yormuyor. Manuel al cebinde dursun paran olur otomatik alırsın satıp manuel almak durumunda kalırsın kafan rahat olur çok rahat adapte olacağına eminim şüphen olmasın.

Thadox

80+ Bronze
Otomatik araba aldık ama ben ve kardeşim manuel ehliyet aldık. Çok uzun bir zamandır manuel kullandığım da yok. Ama ya olursa diye kesinlikle manuel al. Zaten önemli olan araç kullanmayı bilip bilmemen. Yoksa manuel de vites atmak araba kaldırmak falan zor şeyler değil.

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
Ailende manuel arabası olan var ise sürmeyi dene yokuş kaldırma vs dene ona göre manuel sınava girersin yoksa boşa gider paran

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ailende manuel arabası olan var ise sürmeyi dene yokuş kaldırma vs dene ona göre manuel sınava girersin yoksa boşa gider paran
ailemde varda onlarda benle aynı anda otomatige gecicek ama galiba manuel alıcam gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,673
Üyeler
168,337
Son üye
newer1
Top Bottom