Araç tableti özelliklerini karşılamadı sök tak parasını geri alabilir miyim?

captandusty

80+ Silver
Reaksiyon skoru
554
Merhaba arkadaşlar ben duster için tablet almıştım ürün özelliklerinde direksiyon kumandasına uyumlu olduğu söylendi, ve 6gb ram olarak aldım
taktırmak için ustaya gittim yanlış soket gönderildiği ve tablet açıldığında 6gb ram değil 4gb gözüktüğünü söyledi bu da yazılım ile o şekilde gösterildiğini söyledi.
Haliyle ürünü taktırmak istemedim ve ustaya sök tak parası vermek durumunda kaldım bu parayı talep ettiğimde geri alabilir miyim ?

( Ürünü babam taktırmaya gitmişti kendi ağzımdan anlattım.)

Bırak sök takı cihazın bedelini geri alabilirsen ne ala. Montaj hizmetine dair fatura aldın mı ?

Bırak sök takı cihazın bedelini geri alabilirsen ne ala. Montaj hizmetine dair fatura aldın mı ?
fatura almadım hayır cihaza herhangi bir zarar vermedim parçalar duruyor hepsiburada dan aldım premium da vardı aylardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fatura almadım hayır cihaza herhangi bir zarar vermedim parçalar duruyor hepsiburada dan aldım premium da vardı aylardır
bugün gönderdim iadeye iade mecbur alacak çünkü açıklamasında zarar görmediği sürece alırım tarzı yazısı vardı birde kutuda filanda gelmedi ürün tablet ayrı patpata sarılıydı konsol plastiği ayrı hepsi bir büyük kutudaydı

THH'ye başvuru yapsan dahi senin montaja yaptığın gideri fatura ile belgelemen gerekir. En kötü şartlarda ödemeyi belgelendirebilirsen şansını deneyebilirsin.

Fatura niye almadın abi ya. Fatura olmadan iade konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Mutlaka faturayı alman gerekiyor. Her halükarda 15 günü de geçirmemen gerekiyor.

THH'ye başvuru yapsan dahi senin montaja yaptığın gideri fatura ile belgelemen gerekir. En kötü şartlarda ödemeyi belgelendirebilirsen şansını deneyebilirsin.
geçmişe dönük fatura keserse usta alınır o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fatura niye almadın abi ya. Fatura olmadan iade konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Mutlaka faturayı alman gerekiyor. Her halükarda 15 günü de geçirmemen gerekiyor.
müşteri hizmetlerine talep açtırdım bakayım ne sonuç çıkacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,681
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri