Araç Tavsiyesi (65k)

Murats1

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar merhaba. Arabadan çok anlayan birisi değilim ama almak şart oldu. bütçem çok esnek değil. 65.000 tl bandında araç bakıyorum fakat anlamadığım için pek seçim yapamıyorum. kriterlerim sadece biraz yeni kasa olması ve az yakması onun dışında sedan veya hatchback 5 kapı olursa çok memnun olurum. Önerilerinizi bekliyorum.

saat çok geç hocam akşam 8 gibi açarsan daha çok Yardımcısı olan çıkabilir.

Arkadaşlar merhaba. Arabadan çok anlayan birisi değilim ama almak şart oldu. bütçem çok esnek değil. 65.000 TL bandında araç bakıyorum fakat anlamadığım için pek seçim yapamıyorum. kriterlerim sadece biraz yeni kasa olması ve az yakması onun dışında sedan veya hatchback 5 kapı olursa çok memnun olurum. Önerilerinizi bekliyorum.

Attığım ilanlar örnek olarak attım ben olsam bu modellere bakardım hatta opel astra cazip duruyor. Ve son olarak araba alacaksan elini hızlı tut her geçen gün fiyatlar artabilir.

Son düzenleme:

Attığım ilanlar örnek olarak attım ben olsam bu modellere bakardım hatta opel astra cazip duruyor. Ve son olarak araba alacaksan elini hızlı tut her geçen gün fiyatlar artabilir.
teşekkür ederim hocam.

Geri