Neler Yeni

Yardım Aracımın frenlerini geliştirmek istiyorum

Smuleff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mertcan Çakar
Abilerim aracımın frenlerini nasıl geliştirebilirim yüksek hızlarda durmuyor araç ön kısım sağa sola kayacakmış gibi hissediyorum aracım accent era 1.5 crdi dizel çok iyi kaçıyor ama durmuyor
spor yay
ön tampon eki
arka difizör
rüzgarlık
ağır çelik jant
yol tutuşunu arttırmak için yaptıklarım
fren disklerini büyültsem frenlemeye etkisi olurmu konu hakkında bilgi sahibi olanlar cevaplasın lütfen

Receb İvedik

80+ Bronze
Abilerim aracımın frenlerini nasıl geliştirebilirim yüksek hızlarda durmuyor araç ön kısım sağa sola kayacakmış gibi hissediyorum aracım accent era 1.5 crdi dizel çok iyi kaçıyor ama durmuyor
spor yay
ön tampon eki
arka difizör
rüzgarlık
ağır çelik jant
fren disklerini büyültsem frenlemeye etkisi olurmu konu hakkında bilgi sahibi olanlar cevaplasın lütfen
ağır jant dezavantaj sağlamazmı hem frenlemede hem hızlanmada . normal janttan ne kadar ağır 4 tanesi toplam ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,707
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ağır jant iyi bir şey değil. Dönen bir nesneyi hareket ettirmek, durdurmak tahmininden daha karmaşık. Hafif olması daha iyidir o da bayağı etkiler.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Büyük disk takmak bahsettiğin kadar kolay değil. Al tak olayı da yok. Öncelikle jant ebatlarının uyması lazım. Sonrasında ise ona uygun bir kaliper imal etmek gerekir sanırım. Tabii bu çap olarak büyük disk. Buna uygun bir kaliper var mı onu da hesap etmek lazım. Yapabileceğin şey kaliteli balata , kaliteli disk . Daha üstü giderim dersen ve daha iyi bir westinghouse ve merkezleri çift piston yapmak. Bunları yapmak hiçte sanıldığı gibi kolay değildir . Eğer aracın 4 disk fren değilse 4 disk frene geçmen ve kaliteli disk balata alman bence seni tatmin edecektir.

Smuleff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mertcan Çakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük disk takmak bahsettiğin kadar kolay değil. Al tak olayı da yok. Öncelikle jant ebatlarının uyması lazım. Sonrasında ise ona uygun bir kaliper imal etmek gerekir sanırım. Tabii bu çap olarak büyük disk. Buna uygun bir kaliper var mı onu da hesap etmek lazım. Yapabileceğin şey kaliteli balata , kaliteli disk . Daha üstü giderim dersen ve daha iyi bir westinghouse ve merkezleri çift piston yapmak. Bunları yapmak hiçte sanıldığı gibi kolay değildir . Eğer aracın 4 disk fren değilse 4 disk frene geçmen ve kaliteli disk balata alman bence seni tatmin edecektir.
4 disk fren derken kampanaları söküp yenisini yapmakmı

Reindi

80+ Silver
spor yay
ön tampon eki
arka difizör
rüzgarlık
ağır çelik jant
eraların bütün sahipleri aynı şeyden şikayetçi o arabayla 130-140 ı geçmenizi önermiyorum hakikaten durmuyor araba arkadaşımda vardı ne yaptıysa çözemedi sattı en son

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,740
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Mert

80+ Silver
15 inc teki 5.5 kg civarıydı yeniler 17 inc 22kg tanesi
Arabanın hem gidişi hem duruşu berbat olmuştur. O kadar ağırlık artışını nasıl başardınız?

Era frenlere para harcamaya değen bir araç değil, arkalar kampana diye hatırlıyorum. Aracın paketi ne? Belki ABS bile yoktur.

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
spor yay
ön tampon eki
arka difizör
rüzgarlık
ağır çelik jant
Hocam benim bildiğim kadarıyla sadece disk büyütmek frenlemeye aşırı etki etmiyor diski büyütmekteki esas amaç frenk diskinin ısıyı daha kolay tahliye edebilmesi için diye biliyorum etkisi vardır illa ama esas amacı o değil sanırım

Smuleff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mertcan Çakar
Arabanın hem gidişi hem duruşu berbat olmuştur. O kadar ağırlık artışını nasıl başardınız?

Era frenlere para harcamaya değen bir araç değil, arkalar kampana diye hatırlıyorum. Aracın paketi ne? Belki ABS bile yoktur.
hocam aracın yol tutuşunu arttırmak için spor yaylarda aracın altına giren havayı azaltmak için şuan istediğim sonuçları elde ettim ama durması :( 2010 model team paket abs var

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
hocam aracın yol tutuşunu arttırmak için spor yaylarda aracın altına giren havayı azaltmak için şuan istediğim sonuçları elde ettim ama durması :( 2010 model team paket abs var
Accentlerin genel sorunu o hocam yüksek hızlarda durmuyorlar en iyisi yüksek hızlara çok çıkmamak

Smuleff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mertcan Çakar
Accentlerin genel sorunu o hocam yüksek hızlarda durmuyorlar en iyisi yüksek hızlara çok çıkmamak
hocam kendime hakim olamıyorum çok araba oyunu oynamaktan galiba makaslara giriyorum araçlar mesela ışıklarda fren yapıyor yan şeride geçip basıyorum yanıma binenler oyun oynar gibi sürüyorsun diyolar

Top Bottom