bu galericiler ve al satçılar piyasayı katlettiÖn siparişleri de bitirmedilerse neden olmasın galericiler ve el altından sıfır araç alıp satanlar yüzünden piyasada sıfır araç bile bulunmuyor.
Valla öyle. 40 50 bin TL ye şahin görüyoruz artık.bu galericiler ve al satçılar piyasayı katletti
90k'ya da modifiyeli şahin var.Valla öyle. 40 50 bin TL ye şahin görüyoruz artık.
Ön siparişleri de bitirmedilerse neden olmasın galericiler ve el altından sıfır araç alıp satanlar yüzünden piyasada sıfır araç bile bulunmuyor.
Anlamadığınış şey şu bu yasal bir şeybu galericiler ve al satçılar piyasayı katletti
Bu Ünal Bey'in sattığı araçtan bahsetmiyorum zaten piyasa arap saçı.90k'ya da modifiyeli şahin var.
Ben yasal değil demedim ki ?Anlamadığınış şey şu bu yasal bir şey
Adam ticaret yapıp paranın dibine vuruyor
Piyasayı katletseler bile sonuç olarak helal para
Bak işin içine tanıdık girerse iş değişir yalnızBu Ünal Bey'in sattığı araçtan bahsetmiyorum zaten piyasa arap saçı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yasal değil demedim ki ?
Ticaretinde bir adabı var ve bu artık karaborsaya giriyor.
Helal para olduğunu düşünüyorsanız o sizin fikriniz ama bana kalırsa helal para değil.
Eskiden işe alım için torpil veya araya adam sokmak gerekirdi şimdi ise sıfır araç almak için bayide bir tanıdığı araya sokman gerekiyor.
Kendi paranla rezil oluyorsun başka bir açıklaması yok bunun.
Allah ticareti helal kılmış ama sizde biliyorsunuz ki aldıkları bir malı belirli bir fiyata kadar helalinden satabilirler. Devlet tarafından fiyat engeli olmayabilir ama din açısından bu böyle değildir.Bak işin içine tanıdık girerse iş değişir yalnız
Tanıdık araya sokarsan olmaz
Ama tanıdık yoksa bence helal para ya
Sonuç olarak ALLAH ticareti helal kılmış
Ve bir sayı da belirtmemiş 3 den yada 5 den sonrası haramdır da denmemiş
İster 1 tane ister 100000000000
Dediğim gibi tanıdık girmiyorsa isterse 9999999999999999 araba alsın helal paradır
neresi helal araba ortadan ikiye ayrılsa 10k harcanır adamlar 90k ya satıyorAnlamadığınış şey şu bu yasal bir şey
Adam ticaret yapıp paranın dibine vuruyor
Piyasayı katletseler bile sonuç olarak helal para
O ayrı bir mevzu ben bayi ve galeri mevzusunundan behsediyorumneresi helal araba ortadan ikiye ayrılsa 10k harcanır adamlar 90k ya satıyor
Hocam o çok ayrı mevzuneresi helal araba ortadan ikiye ayrılsa 10k harcanır adamlar 90k ya satıyor