500 tl ye değer alabilirsinizŞu anda fiyatı 4500tl olan msı B550 -A Pro ile fiyatı 5000tl olan mpg b550 gaming plus anakart arasındaki fark nedir ya da bu fiyat bandındaki başka alternatiflere yönelmeli miyim?
mpg olan modelde 2 tane ssd yeri bulunması 1-0 önde başlatırŞu anda fiyatı 4500tl olan msı B550 -A Pro ile fiyatı 5000tl olan mpg b550 gaming plus anakart arasındaki fark nedir ya da bu fiyat bandındaki başka alternatiflere yönelmeli miyim?
işlemci neydi bu aradaŞu anda fiyatı 4500tl olan msı B550 -A Pro ile fiyatı 5000tl olan mpg b550 gaming plus anakart arasındaki fark nedir ya da bu fiyat bandındaki başka alternatiflere yönelmeli miyim?
işlemcim r5 5600mpg olan modelde 2 tane ssd yeri bulunması 1-0 önde başlatır
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci neydi bu arada
evet bende şimdi baktım aralarında çok bir fark yok bir kaç gün daha bekleyip aralarındaki en ucuz olanını alacağım1 dakika
hocam şimdi tam olarak inceledim aralarında hiçbir fark yok sadece mpg olan soğutma bloğu sayesinde 5 derece daha serin
ben az önce micro olanı ile karıştırmışım
ve led şeriti var başka bir fark yok iki kartın özellikleri birbiri ile tamamen aynı pro olan versiyonu makyajlayıp 500 tl daha yükseğe satıyorlar
şimdiden hayırlı olsunevet bende şimdi baktım aralarında çok bir fark yok bir kaç gün daha bekleyip aralarındaki en ucuz olanını alacağım
teşekkürlerşimdiden hayırlı olsun