Neler Yeni

Aradığım videoyu bulamıyorum

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Bir video vardı motorcu kavgasıyla ilgiliydi. Gece motorcu grubu (baya motor vardı) yolda sürerken arkadan tipo mu öyle bir şeydi arkadan sleektör yapıp canlarına kastediyor en sonda kenara çekiyolar motorcu grubun başı olan adam arabacıya bağırıyor çağırıyordu. Bir türlü bulamadım o videoyu, belki instagramdaki sayfalarda görmüşümdür ama şuan instagramım yok.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Neden bunu görmek istiyorsun ki ? .d

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Bir video vardı motorcu kavgasıyla ilgiliydi. Gece motorcu grubu (baya motor vardı) yolda sürerken arkadan tipo mu öyle bir şeydi arkadan sleektör yapıp canlarına kastediyor en sonda kenara çekiyolar motorcu grubun başı olan adam arabacıya bağırıyor çağırıyordu. Bir türlü bulamadım o videoyu, belki instagramdaki sayfalarda görmüşümdür ama şuan instagramım yok.
Biz de derdimiz var sanıyoruz.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bende böyle öldürmeli videoları çok izlerdim sonra bu yolun kötü bir yere gittiğini fark etmiştim, bu arada izleyince ne olacak ?

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende böyle öldürmeli videoları çok izlerdim sonra bu yolun kötü bir yere gittiğini fark etmiştim, bu arada izleyince ne olacak ?
Öldürmeli değil be. Konuyu okumadan cevap yazıyorsunuz. Motorcu grubunun lideri adama bağırıyor bu çocukların üstüne niye kırıyosun falan diyordu. En sonunda ayrılıyordu olay yerinden. Motorcular 150 ile gidiyor arkadan sıkıştırıyordu. Tipo falan dı araba tempra da olabilir. Merak ettiğim için arıyorum.

MENGELE88

80+ Bronze
images-5.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,247
Üyeler
167,082
Son üye
Nizami15