Polat Alengir
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 838
dostlarım az önce 300 tl kupon düştü bir gruba oradaki kod ile aldım bu klavyeyi 448 TL'ye geldi sizce iyi fiyat mı ? ihtiyacım yoktu öylesine aldım.
kupon nedir bende alayımdostlarım az önce 300 tl kupon düştü bir gruba oradaki kod ile aldım bu klavyeyi 448 TL'ye geldi sizce iyi fiyat mı ? ihtiyacım yoktu öylesine aldım. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
özelden yazdımkupon nedir bende alayım
Bende alabilir miyim.özelden yazdım
yazıyorumBende alabilir miyim.
aulanın yanına böyle akşam valo atmalık iş görmezmi anti ghostingde varmışiş görür ama çokta bir şey bekleme![]()
basma hissiyati nasıldır bilemem bendede var membran hiç kullanmadım duruyor kenardaaulanın yanına böyle akşam valo atmalık iş görmezmi anti ghostingde varmış
Rainbow değil ya rgbKaplandan çektik yine, bari ışıkları kıpırdasın rainbow olmasa iyi![]()
kargo olmasa 340 olacaktı ya off399a aldım ben şimdi %98 layout knob var rgb var kablosu çıkıp takılabiliyor bedava bence yedek klavye niyetine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rainbow değil ya rgb
kargoyu sonradan düşürdüler galiba 50 tl kargo verdimkargo olmasa 340 olacaktı ya off
trendyol soru cevaplarda renk değiştiriliyor demişler gelsin bakalımKaplandan çektik yine, bari ışıkları kıpırdasın rainbow olmasa iyi![]()