birazdan atıcam minidumoMinidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
reis indirdim gene olmuyor adam akıllı anlatacak yokmuEkran kartını kendi sitesinden güncelleyeceksiniz. ARC serisi narin bir seridir. Güncelleme geldiği zaman güncelleme yapmazsanız kafayı yer.
Intel® Arc™ A750 Graphics Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Arc™ A750 Graphics - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.www.intel.com
En son sürümü indirin. Kurulum ekranında "temiz kurulum yap" seçeneğini tikleyip kurun.
Uygulamasından kurmayın, başınız ağrır.
Temiz kurulum seçeneğini tiklediğine emin misin? 1 üst modeli olan ARC 770'i kullanıyorum. İkisine de aynı güncellemeler geliyor, aynı mimari zaten. Tek fark donanım. Ben bile güncellemeyi unutunca mavi ekran verip duruyor.reis indirdim gene olmuyor adam akıllı anlatacak yokmu
arc control paneli silmiyorum direk ustune kuruyorum demiTemiz kurulum seçeneğini tiklediğine emin misin? 1 üst modeli olan ARC 770'i kullanıyorum. İkisine de aynı güncellemeler geliyor, aynı mimari zaten. Tek fark donanım. Ben bile güncellemeyi unutunca mavi ekran verip duruyor.
senin dedini bir deneyim olursa yazıcamTemiz kurulum seçeneğini tiklediğine emin misin? 1 üst modeli olan ARC 770'i kullanıyorum. İkisine de aynı güncellemeler geliyor, aynı mimari zaten. Tek fark donanım. Ben bile güncellemeyi unutunca mavi ekran verip duruyor.
Hocam sitesine girip en son sürücü kurun. 500-700 MB arası bir dosya indirir. Onu açın, ileriye tıklayın. O ekranlardan birinde "temiz kurulum" yazar. Onu tikleyip kurun. ARC Kontrol Paneliyle bir işiniz yok.arc control paneli silmiyorum direk ustune kuruyorum demi
MSI Afterburner ile Kaspersky'ı kaldır bakalım hocam.minidump bu sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
arc control paneli silmiyorum direk ustune kuruyorum demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin dedini bir deneyim olursa yazıcam
Anakartını da öğrenebilir miyim?tamamdır kaldırıyorum hemen
reis onları nerden anladınMSI Afterburner ile Kaspersky'ı kaldır bakalım hocam.
msi pro h610m-e ddr4 gunceleme yaptı 1 2 kere simdi yapmadıAnakartını da öğrenebilir miyim?