Neler Yeni

Arctis 3 kulaklığı iade edip Arctis 7 almaya değer mi?

MertClkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
Arctis 3 kulklığı iade edip Arctis 7 almaya değer mi?
Ne gibi farkları var?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
İlla kablosuz olacak demiyorsan Artics 5'e de bakabilirsin ben kullanıyorum gayette memnunum. Çünkü Artics 3 ile Artics 7 arasında kablosuz olması ve Artics 3'ün sanal 7.1 iken Artics 7'nin gerçek 7.1 olması dışında bir fark göremiyorum.

Eğer istersen Artics 5'e bak, hem RGB seviyorsan iyi olur. Hem de gerçek 7.1 kulaklığın olur. Hem de cebinde para kalır. Ama Artics 7'den kaybettiği kısım kablosu olur.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Değer tabi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Değer bence.

MertClkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla kablosuz olacak demiyorsan Artics 5'e de bakabilirsin ben kullanıyorum gayette memnunum. Çünkü Artics 3 ile Artics 7 arasında kablosuz olması ve Artics 3'ün sanal 7.1 iken Artics 7'nin gerçek 7.1 olması dışında bir fark göremiyorum.

Eğer istersen Artics 5'e bak, hem RGB seviyorsan iyi olur. Hem de gerçek 7.1 kulaklığın olur. Hem de cebinde para kalır. Ama Artics 7'den kaybettiği kısım kablosu olur.
ben halihazırda g332 kullanıyorum bir sonraki kulaklığım kesinlikle kablosuz olsun istiyordum (etrafta kablo olmasını sevmiyorum sistemde tek gözüken kablo kulaklığın kablosu haline gelmişti) denk gelince aldım
illa kablosuz demiyorum ama 1k para verince az bir miktar değil tabii ki en iyisi olsun istiyorum

Top Bottom