Ses açma kapama yerinde problem oldu hocam sesi düzgün alamıyorum kendi kendine sesi yükseltiyor falanYaşadığınız problemleri anlatır mısınız? Arctis 7 2019 ise alabilirsiniz.
Daha önce duymamıştım. Servis ile konuştun mu? Arctis 3 2017 versiyonunu kullanıyordunuz sanırım. Yazılımsal problemler başta olmak üzere çoğu sorunu 2019 Edition'da çözdüler.Ses açma kapama yerinde problem oldu hocam sesi düzgün alamıyorum kendi kendine sesi yükseltiyor falan
Garantisi bitti hocam 2017 versiyon evet.Ama normal çok sert kullandım kulaklığı güzel bile gitti.Şimdi wireless arıyorum malum kablosuz rahatlığıDaha önce duymamıştım. Servis ile konuştun mu? Arctis 3 2017 versiyonunu kullanıyordunuz sanırım. Yazılımsal problemler başta olmak üzere çoğu sorunu 2019 Edition'da çözdüler.
Herhalde hs70 var ayni kalite olurmu bilmem ama baya ucuz ona göreGarantisi bitti hocam 2017 versiyon evet.Ama normal çok sert kullandım kulaklığı güzel bile gitti.Şimdi wireless arıyorum malum kablosuz rahatlığı1300fiyat biçmişler arctis 7 2019 wireless e bu fiyata daha iyi performans verecek kulaklık varmıdır wireless?
tabii ki alınır şuan ben kullanıyorum hem rahat hemde müzik konusunda iyi bazı kişiler ses kasma zor oluyor felan demiş ben duyuyorum açıkçası belki diğerlerinde daha fazla duyuluyordur onu bilemem ama kulaklık sağlamArctis 3 ümde problemler yaşadım 2yılın sonunda.Arctis 7 alınır mı?
Hs70 her kafaya olmuyor maalesef. Hs70 düşünürseniz denemelisiniz. Onun dışında Arctis 7 iyi bir kulaklık. Ben Tuf H7 7.1 kullanıyorum ve beğeniyorum. Aklınıza yatarsa bakabilirsiniz.
[/QUOTE/]
Sağolun hocam