bunu al gec derimevet onu ben de yine duydum. o zaman soru HyperX Cloud Core alınır mı olacak
Sildim korkmaLinki silersen sevinirim başkaları alabilir diye
arctis 1 al kanka hyperx kafa acıtan cinstenSorum başlıkta ki gibi muhtemelen ikinci el alırım. Ses kalitesi, kafa ağrıtmaması, ses kasılması önemli. Mikrofonda ne dediğim anlaşılsın yeter
İyi mi diye sormadım. Giriş seviye olması kötü olması anlamına gelmiyor, parası olan gitsin başka alsın bana ne benim bu kadar param var bu kadarını alabiliyorum boş boş yazma. Başka önerin varsa söyle bu mesajın hiçbir şey ifade etmiyorgiriş seviyeler bence iyi değil
seni düşündüğüm için sonra zırlama buraya gelipİyi mi diye sormadım. Giriş seviye olması kötü olması anlamına gelmiyor, parası olan gitsin başka alsın bana ne benim bu kadar param var bu kadarını alabiliyorum boş boş yazma. Başka önerin varsa söyle bu mesajın hiçbir şey ifade etmiyor
Mantıklı bir şey değil dediğin şey. 10k bütçesi olan adama "dandik, ikinci el şeyler toplama, uzun ömürlü olmaz, rtx 4080 super al" falan diyemezsin örneğin.seni düşündüğüm için sonra zırlama buraya gelip