spartaktak
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Steelseries arctis nova 1 kulaklığını jak ile pc'ye bağladım. Fakat ses alamıyorum. Jakların doğru yerlere takıldığından eminim. Sebebi ne olabilir?
Telefonda çalışıyor.Telefonuna takip çalıştığından emin ol
O zaman bilmiyorum dostum sorunu jack to usb çevirici ile deneyebilirsinTelefonda çalışıyor.
aynı sorunu bende alıyorum nasıl çözdün?Steelseries arctis nova 1 kulaklığını jak ile pc'ye bağladım. Fakat ses alamıyorum. Jakların doğru yerlere takıldığından eminim. Sebebi ne olabilir?
Sonar programını yükleyip çözdüm.aynı sorunu bende alıyorum nasıl çözdün?
Sonar yazılımında kulaklığını tanıdımı benimkini tanımıyor . Engine kısmında görmüyor seninle aynı ürünü kullanıyorum. eğer yaptıysan bana ulaşırmısın.Sonar programını yükleyip çözdüm.
dostum sorunu çözebildin mi kulaklık çalışıyor mic yok seçiyorum aygıtlardan halayok oyunda dc de deniyorum kullandığı mic pc mici gg uygulamasına giriyorum engine de sadece mouse görünüyor kafayı yemek üzereyim acil dönüş yapar mısın görünceSonar yazılımında kulaklığını tanıdımı benimkini tanımıyor . Engine kısmında görmüyor seninle aynı ürünü kullanıyorum. eğer yaptıysan bana ulaşırmısın.
Nvidia ekran kartın varsa belki onu seçmiştir gardaşım seçili mikrofonlara bakdostum sorunu çözebildin mi kulaklık çalışıyor mic yok seçiyorum aygıtlardan halayok oyunda dc de deniyorum kullandığı mic pc mici gg uygulamasına giriyorum engine de sadece mouse görünüyor kafayı yemek üzereyim acil dönüş yapar mısın görünce