Arctis Nova 5 vs Nova 7 Gen 2

Reaksiyon skoru
2
merhabalar nova 7 gen 2 ve nova 5 arasında kaldım genel olarak oyun için alıyorum taksitle alıcam o yğzden aradaki fiyay farkı bana 200 tl gibi ayşık farka gelicek hangisini alayım hangisi faha mantıklı olur bu fiyat vandında önerebilceğiniz daha mantıklı bi tercih var mı

Ekler

• 1000138059.webp
    1000138059.webp
    101.7 KB · Hit: 19
  • 1000138062.webp
    1000138062.webp
    105.2 KB · Hit: 16
Hocam ne amaçla kullanicaksin sana ona göre önereyim

geçen 2. elde nova pro wireless ı 6kya aldım bunlara bu para verilmez kazık daha iyi alternatifler vardır

hocam genel olaral oyun ve hani az fa olsa gündelik müzik dizi vs
Hocam hyperx cloud 3 s alın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende cloud 3 var

S modeli biraz daha iyi ona göre

Hocam hyperx cloud 3 s alın bence

Bende cloud 3 var

S modeli biraz daha iyi ona göre
şöyle sorayım arctis nova pro mu cloud 3s mi

merhabalar nova 7 gen 2 ve nova 5 arasında kaldım genel olarak oyun için alıyorum taksitle alıcam o yğzden aradaki fiyay farkı bana 200 tl gibi ayşık farka gelicek hangisini alayım hangisi faha mantıklı olur bu fiyat vandında önerebilceğiniz daha mantıklı bi tercih var mı
aynı konuyu görmüştüm sanki nova 5 alın eq ayarı yapın kullanın

ikinci elden aynu fiyata nova pro var düşünmeden nova pro mu alayım
nova pronun anc iki batarya (nokia gibi batarya değişiyon mıknatıslı kapağı var) receiver gibi güzel özellikleri var ses kalitesi de biraz veya iki tık daha iyi temizse alın onu

Hocam nova 5'i şu an alırsanız fiyatı ödeme ekranında 6.599 TL olacak harika bir cihaz kesinlikle öneririm : https://www.amazon.com.tr/dp/B0D78D88Y8

ikinci elden aynu fiyata nova pro var düşünmeden nova pro mu alayım
nova pro nun ses kalitesi daha iyi docku var nova 7 gibi 2 cihazda aynı anda kullanılabiliyor batarya mevzusundan dolayı şarjım kaç şarjım bitecek mi derdi de yok anc yi kapatmayı unutma hışırtı sesine sebep oluyor mikrofondan ses sekme mevzusunu da kapat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,998
Üyeler
190,302
Son üye
Baba1221
Geri