Neler Yeni

ARGB Girişi Olmayan Anakartta ARGB Fan Kullanılır mı?

tahasol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Taha Gürler
Selamlar,
B450M-A Pro Max anakarta sahibim, SE-214-XT ARGB fan aldım işlemcime ancak anakartımda argb girişi bulunmuyor.
Fanı takıp kullansam tek kaybedeceğim şey ışık mı olur? Yoksa takmamam mı gerekir?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Soğutucu kutusunun içerisinden argb kontrolcüsü çıkıyor olması lazım, onu kullanabilirsiniz limitli animasyon seçenekleri olsa da en azından ledler yanacaktır.

tahasol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Taha Gürler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutucu kutusunun içerisinden argb kontrolcüsü çıkıyor olması lazım, onu kullanabilirsiniz limitli animasyon seçenekleri olsa da en azından ledler yanacaktır.
maalesef öyle bir kontrolcü çıkmadı içinden

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kontrolcü almadan ne yazık ki ışık özelliğini kullanamıyorsun. Aynı anakartı kullandığım için AG400 ü argb siz kullanıyorum.

tahasol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Taha Gürler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrolcü almadan ne yazık ki ışık özelliğini kullanamıyorsun. Aynı anakartı kullandığım için AG400 ü argb siz kullanıyorum.
Asıl sorum argb sini takmadan kullansam bir problem olur mu?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,222
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed Musab TAYÇU
Kankam fanı takarsan sadece fan çalışır. Eğer ışığı çalıştırmak istiyorsan şunları söyleyeyim. ARGB fanların ucu 3 pin yada 4 pindir. Eğer Fanda 3 pin varsa anakarttaki 3 pinin olduğu yere takıcaksın. Eğer 4 pin varsa anakartın 4 pin olan ARGB bölümüne takıcaksın. Ancak diyelimki rgb fan 3 pinli anakartta ise rgb için 4 pin yeri var . Bunun için 3 pin to 4 pin kablolarını alman lazım. Bu arada genellikle Anakartların altında bulunur rgb pinlerin yeri vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom