Neler Yeni

ARGB Kasa fanı önerisi

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Bekdaş
kasada 12 tane fan yeri var fiyat performans bi argb fan önerir misiniz?

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor

BabaVoss7

80+ Silver

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
adet fiyatı 1500o.O2
bu fanların pahalı olmasının sebebi cfm airflow denilen değerleri çok fazla yüksek.bir adet noctuanın basıncı normal bir fana nazaran 6 7 kat daha yüksek :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 bin tl ödedim bu fanlara avustralyadan getirdim 2000 rpm olan modelleri bunlar .sarı sayfadaki satıcı 3000 rpm li olan modelleri satıyor onlar çok daha güçlü.

Son düzenleme:

BabaVoss7

80+ Silver
bu fanların pahalı olmasının sebebi cfm airflow denilen değerleri çok fazla yüksek.bir adet noctuanın basıncı normal bir fana nazaran 6 7 kat daha yüksek :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 bin tl ödedim bu fanlara avustralyadan getirdim 2000 rpm olan modelleri bunlar .sarı sayfadaki satıcı 3000 rpm li olan modelleri satıyor onlar çok daha güçlü.
hocam afiyet olsun ama bunlar bizim gibi sıradan kullanıcılar için gereksiz fazla fiyat bence. 14cm en ucuz nzxt fanı aldım kasa için 700rpm dönüyo seste yapmıyor yetiyor bana. tabii ki zevk meselesi ama ne bileyim

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
hocam afiyet olsun ama bunlar bizim gibi sıradan kullanıcılar için gereksiz fazla fiyat bence. 14cm en ucuz nzxt fanı aldım kasa için 700rpm dönüyo seste yapmıyor yetiyor bana. tabii ki zevk meselesi ama ne bileyim
zevk ile alakası yok nzxt ile noctua bir tutmak komik oldu .neyse size iyi akşamlar dilerim

BabaVoss7

80+ Silver
zevk ile alakası yok nzxt ile noctua bir tutmak komik oldu .neyse size iyi akşamlar dilerim
bi kere bir tutmadım. dedimki en ucuz ve mantıklısını aldım benim işimi görüyor dedim. sizin tercihiniz budur dedim ama forumdaki %99 kişi buna bu kadar para vermez dedim. eğer araba radyatörü soğutmuyorsam buna gerek yok dedim. sıradan bir fan alırım 3 yılda bir değiştiririm mutluyum dedim. Neyse iyi akşamlar dilerim..

Top Bottom