Neler Yeni

Yardım ARK Survival Evolved

Death Mark

80+ Bronze
Arkadaşlarım ile yerel sunucuda oynuyoruz herkes bağlanabiliyor fakat ben bağlanmaya çalışınca "bağlantı hatası oturum zaman aşımına uğradı" diyor
Modeme res attım, steam baştan başlattım fakat hala aynı hatayı alıyorum.
Öncelikle oyunun dosyalarının bütünlüğünü steam/özellikler kısmından doğrulayın.
Offical serverlere girmeyi deneyin. Eğer oyun için mods ve haritalar kısmı 3-4 gb'tan fazla yer kaplıyorsa orayı temizleyin. Çünkü yöneticiler tarafından serverler modlanıyor ve siz sunucuya bağlandığınız da ilk olarak o modları indirmeden oynayamıyorsunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: cexu

cexu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Beyza Nur Ortakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle oyunun dosyalarının bütünlüğünü steam/özellikler kısmından doğrulayın.
Offical serverlere girmeyi deneyin. Eğer oyun için mods ve haritalar kısmı 3-4 gb'tan fazla yer kaplıyorsa orayı temizleyin. Çünkü yöneticiler tarafından serverler modlanıyor ve siz sunucuya bağlandığınız da ilk olarak o modları indirmeden oynayamıyorsunuz.
teşekkür ederim, fakat işe yaramadı

cexu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Beyza Nur Ortakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maps klasörünü temizledikten sorna oyun crash eror hatası vermeye başladı artık hiç açılmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,024
Üyeler
172,765
Son üye
TH0R
Top Bottom