Neler Yeni

Arka panelde çalışan kulaklık ön panelde çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Sabri Çınar
Merhaba önceden kulaklığı arka panelde takıyordum, yeni hoparlör aldığım ve kablosu yetişmediği için ön panele takmak zorundayım fakat ön panele takınca Realtek HD Audio uygulamasında gözükse de ses gelmiyor.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    119 KB · Hit: 49

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Ön panel bağlantılarını anakarta takmamışsın hocam yüksek ihtimalle.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Reaktek uygulamasında şu an hatırlamıyorum ama ön panel bağlantılarını farklılaştır gibi bir seçenek vardı onu aktif etmeniz gerekiyor bu eski uygulamada bilmiyorum ama yeni uygulamayı sistem kabul ediyorsa ondan deneyin ya da gelişmiş ayarlardan bakın.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Reaktek uygulamasında şu an hatırlamıyorum ama ön panel bağlantılarını farklılaştır gibi bir seçenek vardı onu aktif etmeniz gerekiyor bu eski uygulamada bilmiyorum ama yeni uygulamayı sistem kabul ediyorsa ondan deneyin ya da gelişmiş ayarlardan bakın.
Hocamın dediği gibi ayırma seçeneği bulunuyordu. Eğer bu olmaz ise HD Audio 4 pinli veyahut 3 pinli bir kabloyu takman gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Sabri Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelişmiş ayarlar var fakat ikisini de denedim hehangi bir değişen şey olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

usb ile ses kabloları ayrı .
Merhaba ayrı olsa da uygulamada ve bildirimlerde jak takıldı diye bildirim geliyor bağlantılarla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocamın dediği gibi ayırma seçeneği bulunuyordu. Eğer bu olmaz ise HD Audio 4 pinli veyahut 3 pinli bir kabloyu takman gerekiyor.
Merhaba, kablolara baktım audio 1 yazan kablo bağlı bundan başka ses ile alakalı giriş bulamadım kablo da ters yere düşüyor fotoğraflarda belli olmayabilir 🥺

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    101.6 KB · Hit: 38
  • IMG_20230417_223338.jpg
    IMG_20230417_223338.jpg
    2.8 MB · Hit: 39
  • IMG_20230417_223300.jpg
    IMG_20230417_223300.jpg
    2.4 MB · Hit: 38
Son düzenleme:
Top Bottom