Mustafa_sabri2
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
3 tane usb girişi var onlar sorunsuz çalışıyor.Ön panel bağlantılarını anakarta takmamışsın hocam yüksek ihtimalle.
usb ile ses kabloları ayrı .3 tane usb girişi var onlar sorunsuz çalışıyor.
Hocamın dediği gibi ayırma seçeneği bulunuyordu. Eğer bu olmaz ise HD Audio 4 pinli veyahut 3 pinli bir kabloyu takman gerekiyor.Reaktek uygulamasında şu an hatırlamıyorum ama ön panel bağlantılarını farklılaştır gibi bir seçenek vardı onu aktif etmeniz gerekiyor bu eski uygulamada bilmiyorum ama yeni uygulamayı sistem kabul ediyorsa ondan deneyin ya da gelişmiş ayarlardan bakın.
Gelişmiş ayarlar var fakat ikisini de denedim hehangi bir değişen şey olmadı.Reaktek uygulamasında şu an hatırlamıyorum ama ön panel bağlantılarını farklılaştır gibi bir seçenek vardı onu aktif etmeniz gerekiyor bu eski uygulamada bilmiyorum ama yeni uygulamayı sistem kabul ediyorsa ondan deneyin ya da gelişmiş ayarlardan bakın.
Merhaba ayrı olsa da uygulamada ve bildirimlerde jak takıldı diye bildirim geliyor bağlantılarla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorumusb ile ses kabloları ayrı .
Merhaba, kablolara baktım audio 1 yazan kablo bağlı bundan başka ses ile alakalı giriş bulamadım kablo da ters yere düşüyor fotoğraflarda belli olmayabilirHocamın dediği gibi ayırma seçeneği bulunuyordu. Eğer bu olmaz ise HD Audio 4 pinli veyahut 3 pinli bir kabloyu takman gerekiyor.