Neler Yeni

Arkada video açıkken ekranın titremesi

SwkaslaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
SwkaslaS
Arkadaşlar uzun bir süredir bilgisayarı kullanıyorum fakat bu son zamanlarda bir sorun ile karşılaştım. Minecraft'ı tam ekranda oynarken eğer arkada video açıksa ekran titremeye başlıyor mesela kafamı döndürdüğüm zaman sanki böyle 20-30 fps gibi tırtıklanıyor. Bilgisayarımın özellikleri gayet yeterli MC'den daha ağır oyunlarda bu sorun 0 fakat nedense MC'de böyle bi sorunlar karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim :confused:
not: Discord'da ararken pp lerin etrafındaki titreşimler den dolayı yine oyuna alt tab yapınca aynı şey oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
Arkadaşlar uzun bir süredir bilgisayarı kullanıyorum fakat bu son zamanlarda bir sorun ile karşılaştım. Minecraft'ı tam ekranda oynarken eğer arkada video açıksa ekran titremeye başlıyor mesela kafamı döndürdüğüm zaman sanki böyle 20-30 fps gibi tırtıklanıyor. Bilgisayarımın özellikleri gayet yeterli MC'den daha ağır oyunlarda bu sorun 0 fakat nedense MC'de böyle bi sorunlar karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim :confused:
not: Discord'da ararken pp lerin etrafındaki titreşimler den dolayı yine oyuna alt tab yapınca aynı şey oluyor
monitörürün tazeleme hızı nedir ekran kartının özel çözünürlük oluştur kısmından 60 hz ise yukarılarını dene yalnız monitörün görüntüleyemeceği çözünüklere izin ver kısmındaki tiki kaldır sonra görüntü gitmesin.

SwkaslaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
SwkaslaS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörürün tazeleme hızı nedir ekran kartının özel çözünürlük oluştur kısmından 60 hz ise yukarılarını dene yalnız monitörün görüntüleyemeceği çözünüklere izin ver kısmındaki tiki kaldır sonra görüntü gitmesin.
75 HZ Oyunu 30 a da sabitlesem 50 yede 60 ada sabitlesem aynı şey oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
videoyu başka bir internet tarayıcısından açmayı denedinmi ? mine craft hakkında pek bilgim yok ancak videodan kastın tarayıcıdan izlediğin video ise o tarayıcı güncelleyebilir veya başka bir tarayıcıdan deneyip aynı sorun oluyormu diye bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
yakın zamanda biostan ayarları değiştirdiysen işlemcinin dahili grafik kartını aktif etmiş olabilirsin ekran kartınla beraber çalışıyor olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi işlemcin nedir bilmiyorum bu dediğim işlemcinde dahili grafik kartı bulunuyorsa geçerli

SwkaslaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
SwkaslaS
yakın zamanda biostan ayarları değiştirdiysen işlemcinin dahili grafik kartını aktif etmiş olabilirsin ekran kartınla beraber çalışıyor olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi işlemcin nedir bilmiyorum bu dediğim işlemcinde dahili grafik kartı bulunuyorsa geçerli
Biostan herhangi bir ayar yapmadım. Aslında bu sorun benim için fazla önemli değil fakat bilgisayarıma bişey olduğunun göstergesi olabilir diye korktuğumdan konuyu açtım

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
ufak bir ekran görüntüsü atsan iyi olur bence donanımsal bir sorun yok bilgisayarında yazılımsal yani dert etme yinede bi bios default yapmanı öneririm tabi önemli ayarları tekrar eski haline getirmeyi biliyorsan.

SwkaslaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
SwkaslaS
ufak bir ekran görüntüsü atsan iyi olur bence donanımsal bir sorun yok bilgisayarında yazılımsal yani dert etme yinede bi bios default yapmanı öneririm tabi önemli ayarları tekrar eski haline getirmeyi biliyorsan.
Ekran görüntüsü çekince belli olmuyor malesef. Ama teşekkür ederim yinede içimi rahatlattınız :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
önemli değil ben teşekkür ederim çok kafana takılıyor ise ekran kartı driver ını ddu programı ile temizce kaldır sonra unutma kurdugun driverin sürücüsü amd ise whql yazması gerekir açıklama kısmında ,ekran kartın nvidia ise recommended(önerilen) yazar ona dikkat et güncellerken beta sürümde kurmuş olabilirsin. beta kurma dikkat et çoğu sorunlu

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Hangi sürüm

Top Bottom