Aga bee. intihar sonu.
tatil dönemi gelse de şu cp yi bi güzel sabah akşam oynasam, duruyor kütüphanedeAga bee. intihar sonu.
Hafızam geçici silinse de şu oyunu 2.12 yamasıyla tekrar oynasam.
Böyle bir oyun köşede durur mu reistatil dönemi gelse de şu cp yi bi güzel sabah akşam oynasam, duruyor kütüphanede
Hocam, inanır mısınız, aynı şeyi düşünüyorum. Cyberpunk düzenlendi, güncellendi falan derken oynamak için oyunun oturmasını bekledim ve başlayacağım. Yakın zamanda onu da bitirip Detroit'e geçmeyi planlıyordum. Bu yorumunuzu görünce bayağı bir şaşırdım. Cyberpunk'tan sonra Detroit sıkar mı, yoksa daha mı zevkli olur, ne düşünüyorsunuz?bu oyundan sonra hemen detriot indir üstüne not oyunu bitirince çok büyük boşluğa düşebilirsin detriot oynayınca haberin olsun.
hocam uzun soluklu oyunları okul zamanı oynamayı sevmiyorum Ders saatleri farklı olduğundan düzen bozuk zevkli olmuyor. Yaz gelsin sabah akşam serbestçe oynarımBöyle bir oyun köşede durur mu reis
Sana şöyle söyliyeyim detroit oyunu bitirdim ve 2 hafta boyunca hiç. Bir oyundan zevk alamadım. Boşluğa düştüm.Hocam, inanır mısınız, aynı şeyi düşünüyorum. Cyberpunk düzenlendi, güncellendi falan derken oynamak için oyunun oturmasını bekledim ve başlayacağım. Yakın zamanda onu da bitirip Detroit'e geçmeyi planlıyordum. Bu yorumunuzu görünce bayağı bir şaşırdım. Cyberpunk'tan sonra Detroit sıkar mı, yoksa daha mı zevkli olur, ne düşünüyorsunuz?
Güncelleme geliyor arada şu an yeni beta var tekrar başla derimAga bee. intihar sonu.
Hafızam geçici silinse de şu oyunu 2.12 yamasıyla tekrar oynasam.
Onu bende oynamak istiyorumSana şöyle söyliyeyim detroit oyunu bitirdim ve 2 hafta boyunca hiç. Bir oyundan zevk alamadım. Boşluğa düştüm.
birden fazla karakteri yönetiyorsunuz ve sizin kararlarınıza göre oyun güzel şekillere bürünüyor.Güncelleme geliyor arada şu an yeni beta var tekrar başla derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu bende oynamak istiyorum
Ben zamanında Steamden 150 TL ye almıştım iyikide almışım DLC 600 TL ye geldi ama DLC de değiyorbirden fazla karakteri yönetiyorsunuz ve sizin kararlarınıza göre oyun güzel şekillere bürünüyor.
Ben hikayeli oyunları torrentden oynuyorum kendimce ama seninde hesap değerleniyor güzel bir şey.Ben zamanında Steamden 150 TL ye almıştım iyikide almışım DLC 600 TL ye geldi ama DLC de değiyor