Neler Yeni

[Arkadaş Draması] 3 Yıllık En İyi Arkadaşım Benden Nefret Ettiğini söyledi

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Arkadaşlar, 3 yıldır tanıştığımız ve lisedeki ilk arkadaşlarımdan biriyle geçen hafta küstük. Geçen hafta çarşamba oldu sanırım. Perşembe günü gittim yanına ama git vs. dedi kovdu üstelemedim. Cumartesi zurna gömmeye gidecektik kurstan sonra. Kurstayken gönlünü alır zurnayı ısmarlarım hâllederim demiştim. Kursa gelmedi, mesaj attım yetmez mi bu kadar bir konuşalım derdin neyse çözelim yakışmıyor vs. yazdım. Umrunda olmadığımı ve tüm davranışlarımdan nefret ettiğini belirtti.

En son bu browni yiyordu. Ben de "Bana versene la" dedim. Bu da "Hayır ya benim" dedi ben de güldüm şaka yapıyordum. Sonra teneffüs sonunda masaya bırakmıştı ben de kaptım kaçtım komiklikler şakacıklar. Ertesi teneffüs getirecektim ama son 2 dersti uyuya kaldım götüremedim okul çıkışı da yetişemedim gitmişti. Yarın ilk teneffüs gidip verim dedi işte git falan dedi konuşmadı zorlamadım.

Biraz bekliyeyim dedim olay durgunlaşsın sonra tekrar konuşmayı deneyeceğim. Ha browniyi de yemedim duruyor :D

Benim sormak istediğim, bu belli ki bir şeye darılmış en son olay kıvılcık niteliğinde harlamış. Ama 2 gün önce sonuna kadar arkadaşız di mi evet falan yazdı. Şey diom ortalık sizce yeterince durulmuş mudur? Bu konuşmanın ss'inin atıp gülen yüz atmayı düşünüyorum siz ne yapardınız?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ama 2 gün önce sonuna kadar arkadaşız di mi evet falan yazdı.
Perşembe günü gittim yanına ama s. git vs. dedi kovdu
Umrunda olmadığımı ve tüm davranışlarımdan nefret ettiğini belirtti.
siz ne yapardınız?

Önce bi' ilk alıntıladığımı oku, sonra ikinci ve üçüncüyü. Cevabının çok net olduğunu düşünüyorum bu sorunun.

Sebepsizce konudan troll kokusu aldım, umarım öyledir aksi takdirde senin adına daha kötü.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce bi' ilk alıntıladığımı oku, sonra ikinci ve üçüncüyü. Cevabının çok net olduğunu düşünüyorum bu sorunun.

Sebepsizce konudan troll kokusu aldım, umarım öyledir aksi takdirde senin adına daha kötü.
SS atayım. Vallahi troll değil ve belli ki bir şey oldu üzülüyorum lan.
OmurgasızS.PNG

arkadaş.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

neden ki

-CrawL

80+ Gold
Boşver gitsin 3yıllık arkadaşlığı böyle hiç düşünmeden çöpe atıyorsa . Bak o kadar özür dilemişsin arkadaşlığı kurtarmaya uğraşmamış bile. Salla gitsin barışsanızda eskisi gibi olamayacaksınız.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşver gitsin 3yıllık arkadaşlığı böyle hiç düşünmeden çöpe atıyorsa . Bak o kadar özür dilemişsin arkadaşlığı kurtarmaya uğraşmamış bile. Salla gitsin barışsanızda eskisi gibi olamayacaksınız.
dAha konusma cok takma nolcak baska adam mi yok konusucak, yoksa kimseyle konusma zor deil
Haklısınız sanırım, yarın öbür gün şu discord ss'ini atıp gülen yüz atıp bir daha düşünmem. Acaba çok kötü iğrenç bir şey mi falan yaptım diyorum da yok abi aklıma doğru düzgün bir şey gelmiyor ki.

tunazadeeq

80+ Bronze
Haklısınız sanırım, yarın öbür gün şu discord ss'ini atıp gülen yüz atıp bir daha düşünmem. Acaba çok kötü iğrenç bir şey mi falan yaptım diyorum da yok abi aklıma doğru düzgün bir şey gelmiyor ki.
Bise yazma knk dcden fln, seni gercekten seven sayan biri olsa sana oyle kelimeler soylemez, daha konusupta yorulmaya gerek yok ✋🏿

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
SS atayım. Vallahi troll değil ve belli ki bir şey oldu üzülüyorum lan.
Cevap verme gitsin, 3 yıldır sana gerçekten arkadaşlık eden kişi derdini doğru düzgün anlatır çözer. Bunun gibi üstüne oturduğunu vücut parçasına topuklarını vura vura kaçarcasına basıp gitmez.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hala niye yazıyorsun ki? Hiç konuşma eğer herhangi bir şeye darıldıysa belli bir zaman sonra kendisi konuşur, yoksa next.

Top Bottom