Reverse Flash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 962
Arkadaşlar iyi günler. 3000 TL ye hazır sistem olarak ne alabiliriz? Parça parça alamaz tek bir siteden alması lazım taksit ile alacak.
PSU'yu 400W VX seçip alınız.Arkadaşlar iyi günler. 3000 TL ye hazır sistem olarak ne alabiliriz? Parça parça alamaz tek bir siteden alması lazım taksit ile alacak.
Bu bütçeye iyi bir şey alamazsin ben arkadaşının yerinde olsam paramı dolar inince dolara çevirirdim sonra çıkınca bozdururdum en azından biraz daha artar. Yada altına yatirabilirArkadaşlar iyi günler. 3000 TL ye hazır sistem olarak ne alabiliriz? Parça parça alamaz tek bir siteden alması lazım taksit ile alacak.
Şuan alması lazım hocam.Bu bütçeye iyi bir şey alamazsin ben arkadaşının yerinde olsam paramı dolar inince dolara çevirirdim sonra çıkınca bozdururdum en azından biraz daha artar. Yada altına yatirabilir
tamamdır hocam bu sistem aklımızdaPSU'yu 400W VX seçip alınız.
![]()
Teknobiyotik A2.5 Killer - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
PSU değiştirin aksi takdirde sistem çöp olur 400W VX yapın.Şuan alması lazım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır hocam bu sistem aklımızda