İyi bir darius oyuncusuysan darius alarak kesebilirsin. Dediğin gibi ww oynamayı biliyorsan ww de oynayabilirsin. Ama iyi oynaman gerekiyor q yu basılı tutarak atman ve doğru zamanda e açman gerekiyor.Yarin vs aticaz adam garen otp 1.5m hangi runler ile alabilirim yada hangi karakter ile (otp shacoyum ww master yi oynayabilirim)
Ciddimisin run build nevoli al dümdüz düz vuruşla bile kesiyorsun
Darius oynamadım hiç jg mainim o yüzden ww olabilir iyi oynarım 150k varİyi bir darius oyuncusuysan darius alarak kesebilirsin. Dediğin gibi ww oynamayı biliyorsan ww de oynayabilirsin. Ama iyi oynaman gerekiyor q yu basılı tutarak atman ve doğru zamanda e açman gerekiyor.
nasus,sett,darius bunları iyi oynuyorsan kesersinYarin vs aticaz adam garen otp 1.5m hangi runler ile alabilirim yada hangi karakter ile (otp shacoyum ww master yi oynayabilirim)
2 ay önce sildim oyunu da ölümcül tempo giriyosun pasif ile birlikte çok güzel takasa giriliyor. minyonlardan pasif stackle sonra q bas üstüne koş. w yükselt can çalması güzel oluyorCiddimisin run build ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darius oynamadım hiç jg mainim o yüzden ww olabilir iyi oynarım 150k var
Hocam nasusla nasıl kesecek 1v1 de?nasus,sett,darius bunları iyi oynuyorsan kesersin
100 farm yapsa ilahsindiren alsa keser.Hocam nasusla nasıl kesecek 1v1 de?
kesemez.100 farm yapsa ilahsindiren alsa keser.
Eeee bazı kelimeler ve ithamları kaldırabilirsen kitle Vayne ve mesafeni koru bitsinYarin vs aticaz adam garen otp 1.5m hangi runler ile alabilirim yada hangi karakter ile (otp shacoyum ww master yi oynayabilirim)
100 farmla kesemez zaten zırhtan yarısı gidiyo100 farm yapsa ilahsindiren alsa keser.