arkadaşlar çok zorlu bir bütçe ama sıfır istiyor ikinci el olmaz diyor 3500tl bütçesi var yardımcı olursanız sevinirim
bu kasayı alacaksınız pc hocasının indirim kodunu kullamdan almayınızilerde ekran kartı değişirse cok daha iyi olurPollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
aynen o fiyat farkına da b450 alırbu kasayı alacaksınız PC hocasının indirim kodunu kullamdan almayınız
Of,söylemek istemiyorum evet ama,arkadaşlar çok zorlu bir bütçe ama sıfır istiyor ikinci el olmaz diyor 3500tl bütçesi var yardımcı olursanız sevinirim
RX 570 altı kartları önermiyoruz,kullanıcıyı memnun etmiyorlar çünkü.Of,söylemek istemiyorum evet ama,9100Fve RX 570 bir sistem toplamalı.İleride işlemci değiştirir.
aaa evet bunu unutma ekran kartı yukseltip kod kullanırsan 3700 civarina gelecek ama iyi performanslı bir sistem olacakbu kasayı alacaksınız PC hocasının indirim kodunu kullamdan almayınız
pc hocasının indirim kuponunun süresi dolmuşaynen o fiyat farkına da b450 alır
aaa evet bunu unutma ekran kartı yukseltip kod kullanırsan 3700 civarina gelecek ama iyi performanslı bir sistem olacak
PC hocasının indirim kuponunun süresi dolmuş
aga bPC hocasının indirim kuponunun süresi dolmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
farketmez ya 50 tl daha koyarPC hocasının indirim kuponunun süresi dolmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
linke tıklıyorum ama secili ürün yok diyor 540 tl yazıyor anlayamadım .#ilerde ekran kartı değişirse cok daha iyi olurPollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
bende acılıyor siz direk gamegaraj pollux 3ad yazıp bulabilirsnizlinke tıklıyorum ama secili ürün yok diyor 540 TL yazıyor anlayamadım .#