Neler Yeni

Arkadaşım kopya çekerken yakalandı

mfm125

80+ Silver
Beyler Tarihte arkadasım kopya çekerken yakalandı gözetmen olarak ingilizce hocası vardı kopyayı alıp sınav kağıdına yapıştırdı. Ve dosyaya koydu.Bugün Tarih hocası kopya çekeni disipline vereceğini ve uzaklaştırma alacağını söyledi.Kopyanın cezası kınam diye biliyorum. Uzaklaştırma alırsa kaç gün alır?

TİTAN.

80+ Platinum
Beyler Tarihte arkadasım kopya çekerken yakalandı gözetmen olarak ingilizce hocası vardı kopyayı alıp sınav kağıdına yapıştırdı. Ve dosyaya koydu.Bugün Tarih hocası kopya çekeni disipline vereceğini ve uzaklaştırma alacağını söyledi.Kopyanın cezası kınam diye biliyorum. Uzaklaştırma alırsa kaç gün alır?
Arkadaşının ilk cezası mı ?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Çekmeyin kardeş

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Mustafa
valla arkadaşım 2 kere yakalandı ne bi kınama ne bi ceza verdiler ama okuldan okula değişir

-CrawL

80+ Gold
Hepte bu arkadaşlar yakalanıyor nedense :D İlk cezası ise uyarı alır disipline gidip savunmasını verir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla arkadaşım 2 kere yakalandı ne bi kınama ne bi ceza verdiler ama okuldan okula değişir
Ben 3kere yakalandım 3nündede bişey olmadı normal notumu girdiler.

mfm125

80+ Silver
Yarın disiplin kurulu başkanıyla yani bizim sınıf hocamızla konuşucaz.Bi özür diler yalandan ağlar yırtar bence.

Top Bottom