Arkadaşım,sevgilisi yüzünden beni sürekli takipten çıkarıyor

en yakın arkadaşım
o zaman bi konuşmaya çalışın cümleye başlarken "benim sevgiline kötü bir duyumum yok sadece merak ediyorum bir sorun varsa belki çözebiliriz" gibisinden başla zaten gerisi gelir belki sorun çözülür yada bunları boşverip hayatına devam edebilirsin zaten lise zamanlarında olduğunuz için arkadaşın yakın zamanda ayrılır diye düşünüyorum

En yakın erkek arkadaşının sevgilisinin seni takip etmeye çalışması, takipten çıkartıp tekrardan takip etmesi falan enteresan zaten. Gözü sende olabilir kızın, dikkat et. Çıkarttıysa sen de engelle, neden engelledin diye sorarsa "Çocuk oyuncağına çevirdin, ben de gerek duymadım" dersin.

en yakın arkadaşım
Hocam sanırsam en yakın arkadaşınız sizi en yakın arkadaşı olarak görmüyor. Bir şekil o kızı durdursun yoksa ona soğuk davranın işte tamamen bağları koparmak değil de az konuşun kısa cevaplar verin falan. Yani farklı cinsiyette olsanız tamam diyeceğim ama belli ki kız arkadaşınızı kendisine bağlamaya çalışıyor arkadaşınız da buna fazla müsade ediyor.

ya abiler içime dert oldu normalde böyle şeyleri anlatmam yakın arkadaşıma anlatırım ama yakın arkadaşım yapınca anlatcak kimse bulamadım buraya geldim arkadaşım bundan 6 ay önce bir kızla tanıştı işte son 3 aydır sevgililer sevgilisi beni mi kıskanıyor bilmiyorum ama sürekli beni takipten çıkarıyor instadan 3 4 defa oldu bugün bir kez daha çıkardı genelde çıkarınca geri ekliyordu ama bu sfer geri eklemedi bende istek atmadım yani sevgilisi beni enlelliyodu takipten çıkarıyodu ama arkadasşım geri takip ediyodu ha bu arada arkadaşımın hesabı sevgilisinde var

işte çıkardı sonra yazdı takpten çıkarmışsın beni diye bende görüldü attım daha istek atmadı sizce bu durumda ne yapmam lazım
cümleleri düzgün yazamamış olabilirim özür dilerim
Sen Kız Olsan Anlarımda Erkeksin Anlamadım Vallaha Reis Salla Geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,431
Üyeler
173,979
Son üye
bmgaydınlatma
Geri