F Fr4nk1e 80+ Silver Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 2,627 Dahası Reaksiyon skoru 1,592 İsim Mehmet Ali 27 Temmuz 2020 #1 Dostlar selamlar arkadaşım laptopu 105 dereceyi görüyor ve kapanıyor oyunlarda yardım ederseniz sevinirim.
Dostlar selamlar arkadaşım laptopu 105 dereceyi görüyor ve kapanıyor oyunlarda yardım ederseniz sevinirim.
Squirtle48 80+ Silver Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2,547 Dahası Reaksiyon skoru 1,885 Konum Random. İsim Metehan Akyalı 27 Temmuz 2020 #2 MehmetxA yazmış: Dostlar selamlar arkadaşım laptopu 105 dereceyi görüyor ve kapanıyor oyunlarda yardım ederseniz sevinirim. Devamı için tıklayın... Altına bir ekstra fan alabilir üzerine koyuyorsunuz leptopu + macun değişimi ve toz temizliği yapabilir. Faydası olacaktır.
MehmetxA yazmış: Dostlar selamlar arkadaşım laptopu 105 dereceyi görüyor ve kapanıyor oyunlarda yardım ederseniz sevinirim. Devamı için tıklayın... Altına bir ekstra fan alabilir üzerine koyuyorsunuz leptopu + macun değişimi ve toz temizliği yapabilir. Faydası olacaktır.
F Fr4nk1e 80+ Silver Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 2,627 Dahası Reaksiyon skoru 1,592 İsim Mehmet Ali 27 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Squirtle48 yazmış: Altına bir ekstra fan alabilir üzerine koyuyorsunuz leptopu + macun değişimi ve toz temizliği yapabilir. Faydası olacaktır. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler.
Squirtle48 yazmış: Altına bir ekstra fan alabilir üzerine koyuyorsunuz leptopu + macun değişimi ve toz temizliği yapabilir. Faydası olacaktır. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler.