Neler Yeni

Arkadaşla online oyun önerisi

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Arkadaşlar rpg veya fps türü online oyunlar arıyorum bilindik günümüz oyunlarını ( lol valorant dota cs 1.6 pubg vs vs ) yazmazsanız sevinirim sistem özellikleri konusunda ekran kartı kısmında MX230 ve işlemci olarak ryzen 5 3500u kullanıyorum.Oyun co-op olmasın geniş multiplayer olsun herkesi öpüyorum =)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
The cycle
Rogue Company

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Arkadaşlar rpg veya fps türü online oyunlar arıyorum bilindik günümüz oyunlarını ( lol valorant dota cs 1.6 PUBG vs vs ) yazmazsanız sevinirim sistem özellikleri konusunda ekran kartı kısmında MX230 ve işlemci olarak ryzen 5 3500u kullanıyorum.Oyun co-op olmasın geniş multiplayer olsun herkesi öpüyorum =)
Yani zaten genel olarak aa bak şu oyun denecek oyunları çoğu kişi biliyor popüler bir oyun bilmiyorsanız diye apex öneririm başka zor.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani zaten genel olarak aa bak şu oyun denecek oyunları çoğu kişi biliyor popüler bir oyun bilmiyorsanız diye apex öneririm başka zor.
hemen yanıtlıyım bu mesajı bu konuyu başkası açmış olsaydı underrated oyunları önerirdim mesela black desert online -skyrim online tannenberg-sniper ghost warrior 2 multpilayer- varda var bir sürü sayabilirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

The cycle
Rogue Company
Önerilerin için çok teşekkür ediyorum the cycle oyunu biraz fazla teknolojik geldi bana.Ama rogue company oyunu beni çekti güzel geldi hayli baştacısın dostum =)

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
up up up

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
hemen yanıtlıyım bu mesajı bu konuyu başkası açmış olsaydı underrated oyunları önerirdim mesela black desert online -skyrim online tannenberg-sniper ghost warrior 2 multpilayer- varda var bir sürü sayabilirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerilerin için çok teşekkür ediyorum the cycle oyunu biraz fazla teknolojik geldi bana.Ama rogue company oyunu beni çekti güzel geldi hayli baştacısın dostum =)
Teşekkürler.
Aslında THE CYCLE çok modern gibi gözükse de çok basit bir oyun. Bende öyle aşırı modern gözüken oyunları sevmem. Ancak battle Royale oyunları arasında güzel bence. Tabii beta olduğu için buglar var.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Teşekkürler.
Aslında THE CYCLE çok modern gibi gözükse de çok basit bir oyun. Bende öyle aşırı modern gözüken oyunları sevmem. Ancak battle Royale oyunları arasında güzel bence. Tabii beta olduğu için buglar var.
peki başka ne tür oyunlar var dostum bildiğin önerebileceğin ? :)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Top Bottom