Neler Yeni

arkadaşlar amazon sitesi nasıl bir site??(help

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
arkadaşlar gün itibariyle dolar aldı başını gidiyor ama amazonda fiyatlar çok uygun burdan pc toplanırmı aldığım parçalar dandik çıkarmı bir sıkıntı yaşarmıyım deneyimi olanınız varmı ?? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Berke_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Berke Aykan Altıntel
Amazon en çok bilinen Amerika asıllı bir site. Satıcı Amazon ise gönül rahatlığıyla alınabilir. Oradan aldıklarınız merak etmeyin guvenilirdir. Ne almak istemiştiniz? Linkini atar mısınız?

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Amazon en çok bilinen Amerika asıllı bir site. Satıcı Amazon ise gönül rahatlığıyla alınabilir. Oradan aldıklarınız merak etmeyin guvenilirdir. Ne almak istemiştiniz? Linkini atar mısınız?
hocam amozon çinden getirmiyomu yanı kargo surecı alıexpres kadar uzun degılmı yanlısmı bılıyorum?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Berke_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Berke Aykan Altıntel
hocam amozon çinden getirmiyomu yanı kargo surecı alıexpres kadar uzun degılmı yanlısmı bılıyorum?
Amazon.com ise öyle ve o fiyatın üstüne gümrük ve gönderim ücretleri de binecek. Amazon.com.tr ise türkiye deposundan KDV dahil yollarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışından gelir ise %20 vergi ödemeniz gerekecektir. Ayrıca şuan yurt dışından herhangi bir şey giremez diye biliyorum.
Evet. Çok seçiciler.

Top Bottom