Neler Yeni

Arkadaşlar animeye başlamak istiyorum öneriler var mı (netflix)

animeye başlama isteği geldi hayatımda ilk kez izleyeceğim sizin çok sevdiğiniz ya da kesin izlenmeli dediğiniz anime var mıdır ? (Netflix) :)

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
animeye başlama isteği geldi hayatımda ilk kez izleyeceğim sizin çok sevdiğiniz ya da kesin izlenmeli dediğiniz anime var mıdır ? (Netflix) :)
Akame ga kill
Nanatsu No taizai (Seven deadly sins - yedi ölümcül günah)

Netflixte başka anime var mı bilmiyorum ama şu an güncel olarak sitelerde Black Clover yayınlanıyor her salı günü onada başlamanı öneririm

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Netfilx'in anime çevirileri kaliteli olmuyor genelde. Kültürden habersiz kişilere çevirtiyorlar, onlar da doğal olarak yanlış çeviri yapıyor. Ne tür bir şey arıyorsun? Atıyorum, dövüş animesi arıyorsan; Netfilx yapımı Baki ve Kengan Aşura animelerini öneririm. Konusunu söylemen lazım ilk önce.

Eğer ki, Şerlok tarzı zekâ içeren bir şey arıyorsan; Dês Not (Death Note) izlemeni öneririm.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Netfilx'in anime çevirileri kaliteli olmuyor genelde. Kültürden habersiz kişilere çevirtiyorlar, onlar da doğal olarak yanlış çeviri yapıyor. Ne tür bir şey arıyorsun? Atıyorum, dövüş animesi arıyorsan; Netfilx yapımı Baki ve Kengan Aşura animelerini öneririm. Konusunu söylemen lazım ilk önce.

Eğer ki, Şerlok tarzı zekâ içeren bir şey arıyorsan; Dês Not (Death Note) izlemeni öneririm.
reis dediğim gibi çok bilmiyorum death note çok duydum izleyeceğim ama netflix çevirileri dedin ya :D çok mu kötü yani

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
reis dediğim gibi çok bilmiyorum death note çok duydum izleyeceğim ama netflix çevirileri dedin ya :D çok mu kötü yani
Bak, videodaki ses "Yamato-sama" diyor ama altyazıda Lord Yamato yazıyor 😁 Böyle tuhaflıklar var. Çünkü, çevirmenler videoyu görmeden, metin üzerinden çeviri yapıyor. İngilizceden çevirdikleri için, diren ona bağlı kalıyorlar.

Film veya dizi izlerken en favori türün gibi bir şey yok mu? Onu söylesen, beğeneceğin bir anime öneririm. Şimdi Van Pîs (One Piece) öneririm ama hiç senlik gelmeyebilir. Çok karmaşık işler yani. Aşırı farklı türleri var. Bende gidip her animeyi izleyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Death Note vardı ama ben pek sevmedim
@Burhan Enes Bulut0 sen bak belki sevebilirsin
@Burhan Enes Bulut0 Bak mesela, Dês Not (Death Note) çok aşırı sevilen bir seri normalde. İzleyip beğenmeyen pek bulunmaz ama arkadaş beğenmemiş. Mesela ben kıyamet sonrası ve doğaüstü türünü seviyorum. Sen de bunu seviyorsan, Şingeki no Kyojin (Attack of Titan) izlemeni öneririm. Çizimleri ve müzikleri o kadar kaliteli ki... İlk sezonu bitirdikten sonra kapılıp gidersin.

Bak, videodaki ses "Yamato-sama" diyor ama altyazıda Lord Yamato yazıyor 😁 Böyle tuhaflıklar var. Çünkü, çevirmenler videoyu görmeden, metin üzerinden çeviri yapıyor. İngilizceden çevirdikleri için, diren ona bağlı kalıyorlar.

Film veya dizi izlerken en favori türün gibi bir şey yok mu? Onu söylesen, beğeneceğin bir anime öneririm. Şimdi Van Pîs (One Piece) öneririm ama hiç senlik gelmeyebilir. Çok karmaşık işler yani. Aşırı farklı türleri var. Bende gidip her animeyi izleyemem
evet hocam gizemli,aksiyonlu,maceralı türleri seviyorum ona göre söyler misin

D-Dostum.
Ben Netflix takılmıyorum.
Gerçek saf animeleri severim.
Netflix dışında anime iste,bir dünya anime sayarım sana burada.
H-Hocam başka yerden izleyince 1080P olmaz kalitesiz olur diye izlemiyordum izleyebilirim site ve anime önerisi ?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
evet hocam gizemli,aksiyonlu,maceralı türleri seviyorum ona göre söyler misin

H-Hocam başka yerden izleyince 1080P olmaz kalitesiz olur diye izlemiyordum izleyebilirim site ve anime önerisi ?
Site:
tranimeizle.com
Ben hep burdan izliyorum.
Anime olarak ta bildiğim bir dünya anime var,tarzını öğrenmem lazım.Ona göre daha iyi öneriler yapabilirim.

Site:
tranimeizle.com
Ben hep burdan izliyorum.
Anime olarak ta bildiğim bir dünya anime var,tarzını öğrenmem lazım.Ona göre daha iyi öneriler yapabilirim.
gizemli,aksiyonlu,maceralı genelde böyle ordan oraya gitmeli aynı yerde geçmeyen şeyleri izlemeyi severim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,692
Üyeler
166,983
Son üye
Sedatdemir06
Top Bottom