animeye başlama isteği geldi hayatımda ilk kez izleyeceğim sizin çok sevdiğiniz ya da kesin izlenmeli dediğiniz anime var mıdır ? (Netflix)
Akame ga killanimeye başlama isteği geldi hayatımda ilk kez izleyeceğim sizin çok sevdiğiniz ya da kesin izlenmeli dediğiniz anime var mıdır ? (Netflix)
reis dediğim gibi çok bilmiyorum death note çok duydum izleyeceğim ama netflix çevirileri dedin ya çok mu kötü yaniNetfilx'in anime çevirileri kaliteli olmuyor genelde. Kültürden habersiz kişilere çevirtiyorlar, onlar da doğal olarak yanlış çeviri yapıyor. Ne tür bir şey arıyorsun? Atıyorum, dövüş animesi arıyorsan; Netfilx yapımı Baki ve Kengan Aşura animelerini öneririm. Konusunu söylemen lazım ilk önce.
Eğer ki, Şerlok tarzı zekâ içeren bir şey arıyorsan; Dês Not (Death Note) izlemeni öneririm.
reis o kadar anime seversin yok mu başka anime önerinDeath Note vardı ama ben pek sevmedim
@Burhan Enes Bulut0 sen bak belki sevebilirsin
D-Dostum.reis o kadar anime seversin yok mu başka anime önerin
Bak, videodaki ses "Yamato-sama" diyor ama altyazıda Lord Yamato yazıyor Böyle tuhaflıklar var. Çünkü, çevirmenler videoyu görmeden, metin üzerinden çeviri yapıyor. İngilizceden çevirdikleri için, diren ona bağlı kalıyorlar.reis dediğim gibi çok bilmiyorum death note çok duydum izleyeceğim ama netflix çevirileri dedin ya çok mu kötü yani
@Burhan Enes Bulut0 Bak mesela, Dês Not (Death Note) çok aşırı sevilen bir seri normalde. İzleyip beğenmeyen pek bulunmaz ama arkadaş beğenmemiş. Mesela ben kıyamet sonrası ve doğaüstü türünü seviyorum. Sen de bunu seviyorsan, Şingeki no Kyojin (Attack of Titan) izlemeni öneririm. Çizimleri ve müzikleri o kadar kaliteli ki... İlk sezonu bitirdikten sonra kapılıp gidersin.Death Note vardı ama ben pek sevmedim
@Burhan Enes Bulut0 sen bak belki sevebilirsin
evet hocam gizemli,aksiyonlu,maceralı türleri seviyorum ona göre söyler misinBak, videodaki ses "Yamato-sama" diyor ama altyazıda Lord Yamato yazıyor Böyle tuhaflıklar var. Çünkü, çevirmenler videoyu görmeden, metin üzerinden çeviri yapıyor. İngilizceden çevirdikleri için, diren ona bağlı kalıyorlar.
Film veya dizi izlerken en favori türün gibi bir şey yok mu? Onu söylesen, beğeneceğin bir anime öneririm. Şimdi Van Pîs (One Piece) öneririm ama hiç senlik gelmeyebilir. Çok karmaşık işler yani. Aşırı farklı türleri var. Bende gidip her animeyi izleyemem
H-Hocam başka yerden izleyince 1080P olmaz kalitesiz olur diye izlemiyordum izleyebilirim site ve anime önerisi ?D-Dostum.
Ben Netflix takılmıyorum.
Gerçek saf animeleri severim.
Netflix dışında anime iste,bir dünya anime sayarım sana burada.
Site:evet hocam gizemli,aksiyonlu,maceralı türleri seviyorum ona göre söyler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
H-Hocam başka yerden izleyince 1080P olmaz kalitesiz olur diye izlemiyordum izleyebilirim site ve anime önerisi ?
gizemli,aksiyonlu,maceralı genelde böyle ordan oraya gitmeli aynı yerde geçmeyen şeyleri izlemeyi severimSite:
tranimeizle.com
Ben hep burdan izliyorum.
Anime olarak ta bildiğim bir dünya anime var,tarzını öğrenmem lazım.Ona göre daha iyi öneriler yapabilirim.
Attack on Titan tam sana göre.gizemli,aksiyonlu,maceralı genelde böyle ordan oraya gitmeli aynı yerde geçmeyen şeyleri izlemeyi severim