Neler Yeni

Arkadaşlar biri instagramımı çaldı tel ve gmail nosu var ne yapabilirim

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar adam 70tl ye hesabımı alıcaktı biliyorum çok saçma biliyorum sa*ağım adama şifremi verdim sonra adam baktım paramı vermedi engellemiş yan hesabımdan sonra ben parayı vermeyince girmedi sandım ve gece 12de yattım 1de dolandırdığı adama yazmış bu main hesabım falan filan diye millet beni dolandırıcı sanıyor adamın telefon ve gmail i var elimde ne yapabilirim adama kendimi de kanıtlayamıyorum hesabımı çalan adam milleti valorant hesabı satıcam diye dolandırmış polis akrabam da var sizce ne yapabilirim lütfen yardımcı olun valorant.hesapsatiss beni dolandırıcı sanan arkadaşın instagramı bu story atmış aileme söverek ki beni dolandırıcı sandığı için sövmekte haklı ama ben dolandırıcı değilim inanmıyor da engellemiş beni lütfen bilen biri yardımcı olsun ilk defa başım dara düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet @Yılan Serdar 3T @DonanımFikir

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Niye instagram hesabını satıyorsn ki? Hem de kişisel hesabını?
Polise veya savcılığa şikayet ettiğine dair sahte bir kağıt hazırla bilgisayardan. At hesabı çalana. Korkar tutuşur geri verir zaten.

Bence o adam fena batırdı, şikayet edebilirsin paranı alıyor, dolandırıyor, sosyal medya hesabını çalıyor, üstüne o kişi sensin gibi başkalarınıda senin üstünden dolandırmaya çalışıyor.
Şikayet et hakkını fazlasıyla alırsın

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence o adam fena batırdı, şikayet edebilirsin paranı alıyor, dolandırıyor, sosyal medya hesabını çalıyor, üstüne o kişi sensin gibi başkalarınıda senin üstünden dolandırmaya çalışıyor.
Şikayet et hakkını fazlasıyla alırsın
hocam yaşım küçük değil davadan korkmuyorum ama bu aralar annemle konuşmuyoruz pek hatta dün sabahtandır ve ben cimere mi şikayet edeceğim ayrıca konuşmadığım için davaya dair aile bireylerine mesaj gider mi

hocam yaşım küçük değil davadan korkmuyorum ama bu aralar annemle konuşmuyoruz pek hatta dün sabahtandır ve ben cimere mi şikayet edeceğim ayrıca konuşmadığım için davaya dair aile bireylerine mesaj gider mi
yok ben çalan kişi için dedim, yaşı küçüktür diye sonunu düşünmeden hareket ediyordur. Cimer'den şikayet et, birde artık sosyal medya şikayetleri bir yerden yapılıyor olabilir bu yeni kanunlarla çıkmıştı ama nereden olduğu bilmiyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Niye instagram hesabını satıyorsn ki? Hem de kişisel hesabını?
Polise veya savcılığa şikayet ettiğine dair sahte bir kağıt hazırla bilgisayardan. At hesabı çalana. Korkar tutuşur geri verir zaten.
hocam cidden şikayet edesim var zibilyon tane ss var hesabımın şifre, email ve telefon numarasını değiştirdiği adına ve tel no ve gmaili var ne diyorsunuz

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
hocam cidden şikayet edesim var zibilyon tane ss var hesabımın şifre, email ve telefon numarasını değiştirdiği adına ve tel no ve gmaili var ne diyorsunuz
Sonuçta hesap satışı yapmışsınız ve bu yasak diye biliyorum. Siz tehdit edip hesabı almaya bakın. Eğer yemezse profili yolla buraya, hepimiz spam atarız kapanır hesap.

Hatta sen bu konunun linki gönder ona, gelsin konuşmaları görsün sıkıyorsa vermesin geri....

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Sonuçta hesap satışı yapmışsınız ve bu yasak diye biliyorum. Siz tehdit edip hesabı almaya bakın. Eğer yemezse profili yolla buraya, hepimiz spam atarız kapanır hesap.
hocam instagram hesabını satmak yasakdır o doğrudur ama hesap bende zaten, mesjaları o şekilde gördüm facebooktan kurtardım hesabı hesabımda bir daha giremez sadce adama kanıtlayamıyorum arkadaşlarıma da yazdırdım dolandırılan adam engel atmış bana ve arkadaşlarıma benim o adamı şikayet etseler beni ve o adamları dolandıranları benim hesabımı da şikayet etseler bana sıkıntı çıkar değil mi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
hocam instagram hesabını satmak yasakdır o doğrudur ama hesap bende zaten, mesjaları o şekilde gördüm facebooktan kurtardım hesabı hesabımda bir daha giremez sadce adama kanıtlayamıyorum arkadaşlarıma da yazdırdım dolandırılan adam engel atmış bana ve arkadaşlarıma benim o adamı şikayet etseler beni ve o adamları dolandıranları benim hesabımı da şikayet etseler bana sıkıntı çıkar değil mi
Dolandırıldığınızı bir şekilde anlatmaya çalışın bence. Adam da haklı, dolandırılmış sonuçta inanmayabilir. Kanıtlamaya çalışın.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Dolandırıldığınızı bir şekilde anlatmaya çalışın bence. Adam da haklı, dolandırılmış sonuçta inanmayabilir. Kanıtlamaya çalışın.
hocam tüm ssleri kanıtları attım okul çocuğu diyip engelledi onu da şikayet etmek istemiyorum o adam da valorant hesabı satıyor ve müşterileri dolandırılmış yani birden fazla kişi dolandırılmış valoranthesap.satişş benim instagramım s4metky benim hesabımdan yazıp sözde kendini yakalatmış adam da story atmış beni

Hatta sen bu konunun linki gönder ona, gelsin konuşmaları görsün sıkıyorsa vermesin geri....
hocam direk şikayet etsem ne olur beni davaya vs çağırırlar mı ayrıca maddi dava mı açıcam manevi dava mı

Son düzenleme:
hocam tüm ssleri kanıtları attım okul çocuğu diyip engelledi onu da şikayet etmek istemiyorum o adam da valorant hesabı satıyor ve müşterileri dolandırılmış yani birden fazla kişi dolandırılmış valoranthesap.satişş benim instagramım s4metky benim hesabımdan yazıp sözde kendini yakalatmış adam da story atmış beni

hocam direk şikayet etsem ne olur beni davaya vs çağırırlar mı ayrıca maddi dava mı açıcam manevi dava mı
dava sürecini bilmiyorum, paranı aldığı için maddi, senin adını kullanıp başkalarını dolandırdıysa manevi. İkisinden de açabilirsin.
Sen detayları yazıyorsun tutanak tutuluyor, sonra o kişinin evine belge gidiyor cevap vermek zorunda kalıyor sonra işler öyle yürüyor

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
dava sürecini bilmiyorum, paranı aldığı için maddi, senin adını kullanıp başkalarını dolandırdıysa manevi. İkisinden de açabilirsin.
Sen detayları yazıyorsun tutanak tutuluyor, sonra o kişinin evine belge gidiyor cevap vermek zorunda kalıyor sonra işler öyle yürüyor
hocam paramı almadı benim hesabımı kendininki gibi kullanıp millete laf atıyor kendi hesabım diye aslında baya suç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,765
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom