Hocam linkini atarmısınız porge genel olarak kalitelidir bende alıcam bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum
Hocam linkini atarmısınız porge genel olarak kalitelidir bende alıcam bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum
460 tl hocam 10tl kupon vardı 450TL'ye 70x30 aldım masam çok büyük olmadığından normalde musashi alıcaktım 70x30 yokdu sonra samuraya yöneldim fakat çok fazla yiyip,içen biriyim bilgisayarda o yüzden bu modeli tercih ettimHocam linkini atarmısınız porge genel olarak kalitelidir bende alıcam bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum
Link olmamış sanirsam neyse pek bir şey olacağını sanmıyorum hayırlı olsunMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
460 tl hocam 10tl kupon vardı 450TL'ye 70x30 aldım masam çok büyük olmadığından normalde musashi alıcaktım 70x30 yokdu sonra samuraya yöneldim fakat çok fazla yiyip,içen biriyim bilgisayarda o yüzden bu modeli tercih ettim
Evet baktımkopyalayınca oluyo hocam denedim
acaba iptal edip klasse pro mu alsam farklı motifli fakat 90x40 olduğundan büyük gelir büyük ihtimal yaEvet baktım
Bende bunu düşünüyorum ben pek bir şey olacağını düşünmüyorum dediğim gibi
Klasse ile pek farkları yoktu sanırsam aynılardı neredeyseacaba iptal edip klasse pro mu alsam farklı motifli fakat 90x40 olduğundan büyük gelir büyük ihtimal ya
Yada şey hocam klassenin longteng modellerine değer mi?Klasse ile pek farkları yoktu sanırsam aynılardı neredeyse
Pahalı hocam pahalı xdYada şey hocam klassenin longteng modellerine değer mi?
Çok fark yoktur bence ya ikiside longtengPahalı hocam pahalı xd
Bide hocam sizce ace 60 pro mu r65 phantom mu alınır?Pahalı hocam pahalı xd
Bilmiyorum ben dediğim gibi attığınızı seçerdimÇok fark yoktur bence ya ikiside longteng
Klavye konusunda pek bir şey diyemeyeceğim maalesef ama incelemelerine bakabilirsinizÇok fark yoktur bence ya ikiside longteng
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide hocam sizce ace 60 pro mu r65 phantom mu alınır?
70 tl ye 2022 de aldıydım. Geçen aylara kadar onu kullanıyordum. Gittim 550 tl berip klassegear aldım 90x40 bir farkı yok çok. Jd indirimde 250 mi 300 mü ne 90x40 lık modeli kaldıysa al hocamacaba iptal edip klasse pro mu alsam farklı motifli fakat 90x40 olduğundan büyük gelir büyük ihtimal ya