Sistem bu arkadaşlar bana ucuz geldi siz ne dersiniz?
hocam iyi sistem alacaksanız hayırlı olsunSistem bu arkadaşlar bana ucuz geldi siz ne dersiniz?
İyi bir sistem istiyordum hoşumada gitti açıkçası teşekkür ederim yorumunuz içinhocam iyi sistem alacaksanız hayırlı olsun
hocam sadece ekran kartı 40k öyle düşününİyi bir sistem istiyordum hoşumada gitti açıkçası teşekkür ederim yorumunuz için
Süper o zaman teşekkür ederim.hocam sadece ekran kartı 40k öyle düşünün
Ekran olarak 540hz monitör alsam nasıl olur genellikle oynayacağım oyunlar rekabetçi oyunlar olacak dahocam sadece ekran kartı 40k öyle düşünün
Süper o zaman teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran olarak 540hz monitör alsam nasıl olur genellikle oynayacağım oyunlar rekabetçi oyunlar olacak da
Evet evet bunu almayı planlıyorumsadece bu var galiba satışta hocam başkada yok gibiASUS ROG Swift Pro PG248QP 24.1" 540Hz 0.2ms TN FHD (HDMI, DisplayPort, USB) Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS ROG Swift Pro PG248QP 24.1" 540Hz 0.2ms TN FHD (HDMI, DisplayPort, USB) Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tek seçenek bu hocam yurt dışından alabilme şansınız varsa o başkaEvet evet bunu almayı planlıyorum