3300 TL bütçeyle monitör önerisi kyk bugün yattı 1 ocak olmadan alayım diyorum
hocam attığıma da bakar mısınızMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
27" 165 hz olani var bende memnunum senin butceye uygun gibi
Baktim va panel galiba attiginizda,ikiside makûl bence,samsung g3 kullandigim icin onun hakkinda arti gorus verebilirim sadece,https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-3SZETPG2Q5 misal bu alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam attığıma da bakar mısınız
G3 te pivot ozelliginin olmasi lazimhttps://paylaskazan.n11.com/n11mgm-3SZETPG2Q5 misal bu alınır mı
hocam attığıma da bakar mısınız
teşekkürler hocam attığım monitör de bütçe olarak daha uygun bana olumlu referans alırsam ona yönelirim öbür türlü samsunga![]()
Adamlardan reklam almadim btwG3 te pivot ozelliginin olmasi lazim
Eklemek istedim simdi aklima geldi yazilimla ugrastiginizi soylemissiniz samsungda pivod ozelligi var)
hocam ona karar verdim ben de an itibariyle onu görünceG3 te pivot ozelliginin olmasi lazim
Eklemek istedim simdi aklima geldi yazilimla ugrastiginizi soylemissiniz samsungda pivod ozelligi var)
Aman efendim 100 tl icin riske değermihocam ona karar verdim ben de an itibariyle onu görünce
laptopfirsati.com var sizce güvenilir mi![]()
Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.755,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu aralar ben de baya bi monitör incelemesi yaptım. Şu an alınabilecek tek monitör lenovo gibi duruyor. Tasarımı hoşuma gitmedi amaGhosting yapabiliyormuş.
Ghosting yapabiliyormuş.
Bu aralar ben de baya bi monitör incelemesi yaptım. Şu an alınabilecek tek monitör lenovo gibi duruyor. Tasarımı hoşuma
Ghosting yapabiliyormuş.
Bu aralar ben de baya bi monitör incelemesi yaptım. Şu an alınabilecek tek monitör lenovo gibi duruyor. Tasarımı hoşuma gitmedi ama
Bu konuda az biraz destek verebilirim benimki 27" oldugu icin farketmiste olabilirim 24" te okadar rahatsiz edecegini dusunmuyorum ama goz onunde bulundurulmasi lazimGhosting yapabiliyormuş.
Bu aralar ben de baya bi monitör incelemesi yaptım. Şu an alınabilecek tek monitör lenovo gibi duruyor. Tasarımı hoşuma gitmedi ama
Bu konuda az biraz destek verebilirim benimki 27" oldugu icin farketmiste olabilirim 24" te okadar rahatsiz edecegini dusunmuyorum ama goz onunde bulundurulmasi lazim
hocam tn panel hariç ghosting aşağı yukarı olur her monitörde demişler ama bilmiyorum ben hardcore faceit kasmak istiyorum ama oyunu o kadar etkileyeceğini sanmıyorum en azından ilk aşama için yeterli gibi geldi samsung banaGhosting yapabiliyormuş.
teşekkürler hocam curved istemiyorum 3200e curved olmayanı da var itopyada ama samsung daha cezbedici geldi bana ghosting biraz çekindiricibu da gayet alınabilir ve uygun fiyat bence buna da bi bak derim
ghosting olayını iyice araştırıyorum hemen almaya niyetim var acele ediyorum ondanteşekkürler hocam curved istemiyorum 3200e curved olmayanı da var itopyada ama samsung daha cezbedici geldi bana ghosting biraz çekindirici