Neler Yeni

Arkadaşlar Cs oynuyorum ve yazılım dersleri alıyorum monitör öneriniz var mıdır?

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Bütçe
3300
3300 tl bütçeyle monitör önerisi kyk bugün yattı 1 ocak olmadan alayım diyorum

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reklam Amaçlı Paylaşım

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
teşekkürler hocam attığım monitör de bütçe olarak daha uygun bana olumlu referans alırsam ona yönelirim öbür türlü samsunga :)

Xaprus

80+
https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-3SZETPG2Q5 misal bu alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam attığıma da bakar mısınız
G3 te pivot ozelliginin olmasi lazim
teşekkürler hocam attığım monitör de bütçe olarak daha uygun bana olumlu referans alırsam ona yönelirim öbür türlü samsunga :)
Eklemek istedim simdi aklima geldi yazilimla ugrastiginizi soylemissiniz samsungda pivod ozelligi var :))

Eklemek istedim simdi aklima geldi yazilimla ugrastiginizi soylemissiniz samsungda pivod ozelligi var :))
Adamlardan reklam almadim btw :))

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı

hocam ona karar verdim ben de an itibariyle onu görünce
laptopfirsati.com var sizce güvenilir mi

Xaprus

80+
hocam ona karar verdim ben de an itibariyle onu görünce
laptopfirsati.com var sizce güvenilir mi
Aman efendim 100 tl icin riske değermi

Xaprus

80+
Ghosting yapabiliyormuş.

Bu aralar ben de baya bi monitör incelemesi yaptım. Şu an alınabilecek tek monitör lenovo gibi duruyor. Tasarımı hoşuma
Ghosting yapabiliyormuş.

Bu aralar ben de baya bi monitör incelemesi yaptım. Şu an alınabilecek tek monitör lenovo gibi duruyor. Tasarımı hoşuma gitmedi ama

Ghosting yapabiliyormuş.

Bu aralar ben de baya bi monitör incelemesi yaptım. Şu an alınabilecek tek monitör lenovo gibi duruyor. Tasarımı hoşuma gitmedi ama
Bu konuda az biraz destek verebilirim benimki 27" oldugu icin farketmiste olabilirim 24" te okadar rahatsiz edecegini dusunmuyorum ama goz onunde bulundurulmasi lazim

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Bu konuda az biraz destek verebilirim benimki 27" oldugu icin farketmiste olabilirim 24" te okadar rahatsiz edecegini dusunmuyorum ama goz onunde bulundurulmasi lazim
Ghosting yapabiliyormuş.

hocam tn panel hariç ghosting aşağı yukarı olur her monitörde demişler ama bilmiyorum ben hardcore faceit kasmak istiyorum ama oyunu o kadar etkileyeceğini sanmıyorum en azından ilk aşama için yeterli gibi geldi samsung bana

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
teşekkürler hocam curved istemiyorum 3200e curved olmayanı da var itopyada ama samsung daha cezbedici geldi bana ghosting biraz çekindirici

teşekkürler hocam curved istemiyorum 3200e curved olmayanı da var itopyada ama samsung daha cezbedici geldi bana ghosting biraz çekindirici
ghosting olayını iyice araştırıyorum hemen almaya niyetim var acele ediyorum ondan

Top Bottom