Neler Yeni

Arkadaşlar Cs oynuyorum ve yazılım dersleri alıyorum monitör öneriniz var mıdır?

XenLucK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tuğhan Canikligil
teşekkürler hocam curved istemiyorum 3200e curved olmayanı da var itopyada ama samsung daha cezbedici geldi bana ghosting biraz çekindirici
Mesaj otomatik birleştirildi:

ghosting olayını iyice araştırıyorum hemen almaya niyetim var acele ediyorum ondan
bunlarda pek ghosting olacağını düşünmüyorum ama curved istemiyormuşsunuz.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Hocam ben hem hikaye oyunları hem CS oynayan biriyim. Bu yüzden Samsung bir monitör aldım. Bakın şunu çok net ifade edeyim. Renk konusunda Samsung o kadar iyi ki anlatamam. Ama pişmanlığım şu: CS de istediğim performansı bana veremiyor. Ghosting i (gerçekten iyi bir oyuncuysanız) maalesef hissediyorum ve bazen görüyorum bile (Evet milisaniyelerden bahsediyoruz ama gerçekten anlıyorum). Hikayeli oyunlarda o kadar iyi geliyor ki bu monitör ama CS için varsa yoksa BENQ Zowie hocam. Zaten sırada alacağım monitör XL2546K ya da XL2566K olacak. Sizin için ise bütçeyi artırabilirseniz kesinlikle XL2411K öneriririm.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
o zaman itopyadan alayım curved olmayan aynı modeli

Hocam ben hem hikaye oyunları hem CS oynayan biriyim. Bu yüzden Samsung bir monitör aldım. Bakın şunu çok net ifade edeyim. Renk konusunda Samsung o kadar iyi ki anlatamam. Ama pişmanlığım şu: CS de istediğim performansı bana veremiyor. Ghosting i (gerçekten iyi bir oyuncuysanız) maalesef hissediyorum ve bazen görüyorum bile (Evet milisaniyelerden bahsediyoruz ama gerçekten anlıyorum). Hikayeli oyunlarda o kadar iyi geliyor ki bu monitör ama CS için varsa yoksa BENQ Zowie hocam. Zaten sırada alacağım monitör XL2546K ya da XL2566K olacak. Sizin için ise bütçeyi artırabilirseniz kesinlikle XL2411K öneriririm.
yok hocam bunun fiyatı beni aşar sanırım önce samsungu almam gerekiyor hem web tasarım grafik tasarım alanına da ilgim var renk doygunluğu olarak işimi görür sanırım ilk etapta ondan sonra para kazanmaya başlayınca bir tane de benq monitör alırım

Aman efendim 100 TL icin riske değermi
ahahahaha konuşurken zam geldi şaka gibi :D

Son düzenleme:

XenLucK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tuğhan Canikligil

yok hocam bunun fiyatı beni aşar sanırım önce samsungu almam gerekiyor hem web tasarım grafik tasarım alanına da ilgim var renk doygunluğu olarak işimi görür sanırım ilk etapta ondan sonra para kazanmaya başlayınca bir tane de benq monitör alırım

ahahahaha konuşurken zam geldi şaka gibi :D
çerçevesi çok kalın sevmiyorum ben belki sizi de rahatsız eder bende var şuan kalın çerçeveli bir monitör ama performans olarak iyidir tabii

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,744
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
yok benim attığım daha farklı ama bu da güzel pek bi fark yok aralarında bu daha iyi
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV00001BV8CH şu değil mi hocam curved farkı var diye biliyorum ben sadece

Çünkü bende kullanıyorum aynı monitörü sırf curved olsun diye almıştım ve memnunum

Top Bottom