Kasperskyvmvare dan sanal makine oluşturucam ve oradan virüs yerim diye korkuyorum bılgısayara hangi antivirüsü kursam etkili olur windows 11 kullanıyorum
aldım hocam lısansı sağolunKaspersky
Kaspersky
Fakat sanal makineden virüs yemen için sanal makine ile fiziksrl makine ile dosya paylaşımı izni olması lazım, yani sanal makina kullanmadan önce ayarlarda iki makine arası bütün bağlantıları kes öyle bir şey olmazKaspersky
vmvare dan ayarları soyleybılır mısınız hocam network ılede bulasabılır mıs sanırsam oyun ındırıcem de sanal makınedeFakat sanal makineden virüs yemen için sanal makine ile fiziksrl makine ile dosya paylaşımı izni olması lazım, yani sanal makina kullanmadan önce ayarlarda iki makine arası bütün bağlantıları kes öyle bir şey olmaz
Ben vmware kullanmadım fakat bildiğimi aktardım, vmware ayarlarını kısa bi inceleyin ve iki sistem arası dosya aktarımı-paylaşımı-geçişi gibi ayarların kapalı olduğundan emin olun. Ağ üzerinden virüs bulaşması çok düşük bir ihtimal yani öyle bir şey olacağını sanmıyorum.vmvare dan ayarları soyleybılır mısınız hocam network ılede bulasabılır mıs sanırsam oyun ındırıcem de sanal makınede
anladım hocam cok sağolun kaspersky lısansı aldım 1 yıllık 165 tlBen vmware kullanmadım fakat bildiğimi aktardım, vmware ayarlarını kısa bi inceleyin ve iki sistem arası dosya aktarımı-paylaşımı-geçişi gibi ayarların kapalı olduğundan emin olun. Ağ üzerinden virüs bulaşması çok düşük bir ihtimal yani öyle bir şey olacağını sanmıyorum.