Neler Yeni

arkadaşlar hangi antivürüsü indirmeliyim bılgısayara

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
vmvare dan sanal makine oluşturucam ve oradan virüs yerim diye korkuyorum bılgısayara hangi antivirüsü kursam etkili olur windows 11 kullanıyorum

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

BeKo'O

80+ Silver
Kaspersky

BeKo'O

80+ Silver
Fakat sanal makineden virüs yemen için sanal makine ile fiziksrl makine ile dosya paylaşımı izni olması lazım, yani sanal makina kullanmadan önce ayarlarda iki makine arası bütün bağlantıları kes öyle bir şey olmaz

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fakat sanal makineden virüs yemen için sanal makine ile fiziksrl makine ile dosya paylaşımı izni olması lazım, yani sanal makina kullanmadan önce ayarlarda iki makine arası bütün bağlantıları kes öyle bir şey olmaz
vmvare dan ayarları soyleybılır mısınız hocam network ılede bulasabılır mıs sanırsam oyun ındırıcem de sanal makınede

BeKo'O

80+ Silver
vmvare dan ayarları soyleybılır mısınız hocam network ılede bulasabılır mıs sanırsam oyun ındırıcem de sanal makınede
Ben vmware kullanmadım fakat bildiğimi aktardım, vmware ayarlarını kısa bi inceleyin ve iki sistem arası dosya aktarımı-paylaşımı-geçişi gibi ayarların kapalı olduğundan emin olun. Ağ üzerinden virüs bulaşması çok düşük bir ihtimal yani öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben vmware kullanmadım fakat bildiğimi aktardım, vmware ayarlarını kısa bi inceleyin ve iki sistem arası dosya aktarımı-paylaşımı-geçişi gibi ayarların kapalı olduğundan emin olun. Ağ üzerinden virüs bulaşması çok düşük bir ihtimal yani öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
anladım hocam cok sağolun kaspersky lısansı aldım 1 yıllık 165 tl :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,368
Üyeler
167,643
Son üye
halilcosdu
Top Bottom