- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka hem o hem mux hem de 140 watt%10-%20 lik bir işlemci performansı farkı için açıkçası 5K fazla vermeye değeceğini düşünmüyorum. Ancak durumun iyiyse çek Acer'ı bak keyfine.
Kanka hem o hem mux hem de 140 watt%10-%20 lik bir işlemci performansı farkı için açıkçası 5K fazla vermeye değeceğini düşünmüyorum. Ancak durumun iyiyse çek Acer'ı bak keyfine.
Bütçe derdin yoksa Acer'ı al dostum. Ama aradaki farkı vermeye zorlanıyorsan Victus da hiç fena değil.Kanka hem o hem mux hem de 140 watt
Sorun şu ki 22 bine dün 3060 r5 5600lü sistem bakıyodum 21 bin 22 bine yükselmişti şuan 17 bin olunca çok fırsatlı geldi o yüzden çok aradayım işlemci farkı çok fazlaBütçe derdin yoksa Acer'ı al dostum. Ama aradaki farkı vermeye zorlanıyorsan Victus da hiç fena değil.
aradaki 5k farka asla değmezSorun şu ki 22 bine dün 3060 r5 5600lü sistem bakıyodum 21 bin 22 bine yükselmişti şuan 17 bin olunca çok fırsatlı geldi o yüzden çok aradayım işlemci farkı çok fazla
Aradaki farka değmez ancak alabiliyorsanız Acer'i alın.Sorun şu ki 22 bine dün 3060 r5 5600lü sistem bakıyodum 21 bin 22 bine yükselmişti şuan 17 bin olunca çok fırsatlı geldi o yüzden çok aradayım işlemci farkı çok fazla
Galiba victusu alıcamAradaki farka değmez ancak alabiliyorsanız Acer'i alın.
Hp mi2. Laptop.
Evet.Hp mi
HP nin omen serisi dışında kalite aramayın.ZTen daha iyi bi laptop ama fiyata değer mi