Emre_kymk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,249
- İsim
- Ali Emre Kaymak
- İlgilendiği Kategoriler
- bilgisayar, oyun
- emrekymk_10
92 derece çalışıyorsa iyi olur mu deli gibi bağırır bide makina kullanıcısına da keyif vermez kulak tırmalar. Ben radyatörü taktım fanı mümkün değil oturtamadım milimetrik falanda değil baya oturmuyordu anakartı komple yamultmalıydım oturtmak için ama o da olmazdıbenimde corsair ramler var rgb 6000mhz cl30 kalın diğer ramlere göre corsair delta spec kasam var bende sıgdı bendede temas ediyordu ince iş yapmaya çalıştık oturdu hafif ucu değiyordu baskı olarak değil sonra düzelttik benide yordu ramlarden dolayı ama sogutcu blok var diye arkadaşta oda yok
ayriyetten öne takılması problem değil yukardan hortum denk geldiği sürece ya dedim kasa fanlarını öndekileri sök üste tak birde fanları ters çevir dışarı itsin sıvı sogutma fanları kasa fanlarıda itici olarak istersen üste tak dedim çekinceli bu konularda
ben orta vadede 2. ay saglam oyun oynasa sıcaklık veya radyatör problemi çekicek diyorum pc ciler bişi olmaz gayet iyi diyor ekran kartı 92 derece
iyi dediği değer 92 derece thermal limittte işlemci güç kısması iyi değer mahalle pc cilerinde