Skytten
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben kendi internet sistemi kurmak istiyorum ve aynı zamanda çoğu oyuncunun ya da çoğu bilgisayar alan gencin çektiği sıkıntıyı çözmek istiyorum mesela diyorlar ki benim bilgisayarımın özellikleri şu şu şu benim bilgisayarım işte atıyorum şu oyunu oynar mı açar mı kasar mı gibi farklı farklı sorular soruyorlar neden bu sorulara bir cevap getirmek istiyorum ve açacağım internet sitesinin içerisine bilgisayar toplama robotu gibi ancak bilgisayar toplama değil de bilgisayarı el ile tanımlama sistemi gibi bir şey kurmayı düşünüyorum ve atıyorum bir kullanıcı oraya üye olduktan hemen sonra bu robotu kullanarak ve kendi sisteminin özelliklerini yazarak sisteminin kaldıracağı oyunları görmesini istiyorum biliyorum böyle bir site zaten var ancak orada el ile tanımlama yok bilgisayara çok küçük boyutta bir Exedosyası indirerek o dosya sayesinde bilgisayar verilerini aktarıyor yani bu durumu şu şekilde düşünebilirsiniz çoğumuz kapılırız bu duygu'ya elin adamı ki benim bilgilerimi el ile de oraya tanımlayabilir neden bilgisayarıma bir Exedosyası indirmek zorunda bırakıyor beni işte tam orada benim yapacağım bu iş olay devreye girecek siz kendi sisteminizi el ile tanımlayarak hangi oyunları oynayabileceğiniz i veya oynayamayacağını zı ve ortalama FPS değerlerinizi görebileceksiniz ama öncelikli olarak ücretsiz Bir web sitesi nasıl açılır bu konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız ne mutlu dünyadaki tüm gamer olan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum ve iyi forumlar diliyorum.
Not: anlatmam biraz uzun sürdü kusura bakmayın
Not: anlatmam biraz uzun sürdü kusura bakmayın