Arkadaşlar kafam karışık hangisi?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar telefon almak istiyorum kaliteli kamerası çok iyi potre modu iyi olsun istiyorum 3 telefon var kafam siz de bana Bi fikir verin
Samsung S23 ultra
İPhone 13 yada 15
Xiamio 13T

En doğal ve doğalın yanında kaliteli sonuçları alacağın telefon 15. S23 Ultra fotoğrafta ve özellikle videoda saçma bir keskinlikte çekiyor. 13T'nin de kamera fena sayılmaz ama renk profili çok değişik.
23 Ultra'nın Portre modunda 3x avantajı var. 15'de ana kamera ile 2x modu var sadece.
Şu an ne kullanıyorsun bilmiyorum ama aradığın şey göze güzel gelmesi ise 23 Ultra daha iyi denilebilir. canlı renkler, yüksek kontrast, gölgede bırakmama çabası var. Sıkıntı yaratacak tek tarafı saçma keskinlik.
15 Zoom kabiliyeti ve gece fotoğraf dışında bence 23 Ultradan daha başarılı. Özellikle videoda.
+ Olarak 23 serisinin ön kamerada cilt tonu olarak baya kötü bence (en azından S23 öyle, 23 Ultra ile aynı ön kameraya sahipler ama yazılım farklı olabilir) 12'ye kıyasla bile S23'ün tonları çok soft, değişik ışık koşullarına göre değil de belli bir renk profili içerisinde tutmaya çalışıyor ön kamerada.

Son düzenleme:
Geri