Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar klavye ve mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Bütçe
800
Abdullah abinin sistemini yakışır bir mekanik hisli veya mekanik klavye önerisi istiyorum yanına da mouse da önerir iseniz güzel olur şu an indirimde varsa atın arkadaşlar🫂🫂 190 Boyundayım ellerim büyük. İkisi için 800 e kadar çıkarım arkadaşlar Amazon olursa güzel olur garanti için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Aleyna
Bütçe klavye ve mouse toplam mı?

ouzhan4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan aksu
mouse için viper mini veya deathadder önerebilirim. iki mouse'un da sensörleri gayet iyi fakat viper mini senin eline biraz küçük gelebilir. araştırmanı öneriyorum.

RaiL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zeynel Zeybek
Bu mouse için reis

Buda klavye için önerimdir bence alınır klavye amazondan mouse hepsiburadadan ancak satıcı hepsiburadanın kendisi hocam istersen bir bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mouse için reis

Buda klavye için önerimdir bence alınır klavye amazondan mouse hepsiburadadan ancak satıcı hepsiburadanın kendisi hocam istersen bir bak
Bu arada klavyenin altina gidersen eğer hepsini bir al kısmı mevcut klavye mouse ve mouse pad var bence orasıda düşünülebilir onun mouseside logitech amazondan zaten satışı incele bence

Narkuc

80+ Bronze
Bu mouse için reis

Bu arada klavyenin altina gidersen eğer hepsini bir al kısmı mevcut klavye mouse ve mouse pad var bence orasıda düşünülebilir onun mouseside logitech amazondan zaten satışı incele bence
klavye değil masa bildiğin ve bu fiyat etmez membrane klavye bu

kırmızışarapp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mouse için viper mini veya deathadder önerebilirim. iki mouse'un da sensörleri gayet iyi fakat viper mini senin eline biraz küçük gelebilir. araştırmanı öneriyorum.

Bu mouse için reis

klavye değil masa bildiğin ve bu fiyat etmez membrane klavye bu

475 e klavye yi aldım 375 e de mouse aldım teşekürler önerileriniz için :blobdance:

Ekler

• Screenshot_2022-11-18-08-38-02-918_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2022-11-18-08-38-02-918_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    439.5 KB · Hit: 24

kırmızışarapp

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler