5600 veya 5600x alabilirsiniz
- Gigabyte B450M K 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
5600 veya 5600x alabilirsiniz
- Gigabyte B450M K 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Sistemi aldım hocam danışmadan kafama göre aldım maalesef şimdi parça güncellemelerini yapıyorumDaha almadın mı sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parça kalitesi sağlam bakabilirsin
❌İndirim Bitti! - 14.799₺🔥12400F-RX6700XT SİSTEM🔥
Muadillerine göre gayet başarılı fiyatıda uygun parça kalitesi ortalama(last of us hediyeside mevcut) https://www.gaming.gen.tr/urun/265451/cyber-dual6700xt-intel-i5-12400f-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Shorts Algoritmasını merak ettiğim için çekmek...forum.donanimarsivi.com
5600X için soğutma gereklimi peki Hocam5600 veya 5600x alabilirsiniz
İade edemiyor musunSistemi aldım hocam danışmadan kafama göre aldım maalesef şimdi parça güncellemelerini yapıyorum
evet maalesef biraz fazla masraf yaptım CahilliğimdenAnladım masraflı olucak baya ozaman geçmiş olsun.
Ekran Kartını bugün 3060 ti ile değiştirdim Hocam iade olmadığı için maalesef şimdi işlemciyi 5600x ile değiştireceğimYa 13 binde çok bu sisteme. Fiyatından dolayı demiyorum dikkat edin performans olarak asla 13 etmez sistem. İade hakkınızı kullanın olmuyorsa da tez zamanda ekran kartını değişme yoluna gidin
Yani sıcaklık problemi istemiyorsanız kasanıza sıvı soğutma veya kule tipi soğutma alabilirsinizSistemi aldım hocam danışmadan kafama göre aldım maalesef şimdi parça güncellemelerini yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600X için soğutma gereklimi peki Hocam
Kule tipi olarak ak400 veya 214xt alabilirsiniz sıvı soğutmayı sorun ve kasanızda ve Anakartınızda desteği varmı diye bakın h.o hocam iyi günler de kullanın başka soru vs olursa cevaplıyabilirim iyi forumlarTamadır hocam Teşekkür Ederim İlginize Ve sabrınıza Sağolun.
monitör 5k falan o sistem 11k falan 16k dan satılıcak sistem size 18 e gelmiş biraz pahalı gibi hocammonitör dahil ama içine fark ettiniz mi bilmiyorum
Çok Teşekkür Ederim HocamKule tipi olarak ak400 veya 214xt alabilirsiniz sıvı soğutmayı sorun ve kasanızda ve Anakartınızda desteği varmı diye bakın h.o hocam iyi günler de kullanın başka soru vs olursa cevaplıyabilirim iyi forumlar
Aslında 16000 e gelmiş oldu ben şeyi yazmayı unutmuşum Kredi Kartına taksit yaptığım için vade farkı da oldu söylediğim fiyata oda dahil olmuş oldu hocammonitör 5k falan o sistem 11k falan 16k dan satılıcak sistem size 18 e gelmiş biraz pahalı gibi hocam